10 Minciuni Pe Care Le Cred Barbatii

J. Lee Grady

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 10
Stare produs: New
├Ämpachetare Cadou: Op╚Ťiuni disponibile
35,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 10
CE IL FACE PE BARBAT SA FIE BARBAT?

In fiecare zi cultura noastra disfunctionala trimite semnale confuze despre masculinitate, iar noi suntem bombardati cu mesaje care incearca sa ne stabileasca standardele.

- Lumea sportului ne spune ca masculinitatea autentica este legata de puterea fizica si de castigarea meciului
- Lumea finantelor ne sugereaza ca valoarea noastra este legata de marimea sumelor din conturile noastre bancare, de suprafata locuintelor si de marca si de modelul masinilor pe care le posedam
- Hollywoodul ne spune ca reala masculinitate se masoara prin dibacia noastra in domeniul sexual

Dar, daca suntem sinceri, trebuie sa recunoastem ca MUSCHII, BANII SI PARTENERELE SEXUALE MULTIPLE nu ne califica pentru adevarata masculinitate. Masura unui barbat veritabil nu are nimic de-a face cu standardele culturale superficiale.

J. Lee Grady a petrecut 10 ani combatand cu mult curaj abuzul asupra femeilor in peste 24 de tari si a vazut personal cum se lupta barbatii in casnicia, familia, prieteniile si in cariera lor datorita mentalitatilor gresite pe care le-au preluat din cultura in care traiesc. In 10 minciuni pe care le cred barbatii, el demasca aceste minciuni si ofera raspunsuri practice pentru orice barbat care se zbate sa-si descopere adevaratul scop in viata si adevarata identitate.

J. LEE GRADY este autor de carti, jurnalist premiat, pastor ordinat si director al Proiectului Mardoheu, o lucrare internationala care combate abuzul asupra femeilor. Este autorul a patru carti, inclusiv 10 minciuni care se spun femeilor in biserica, si a lucrat ca editor al revistei Charisma timp de 11 ani. Lee si sotia lui, Deborah, au patru fete.

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

10 Minciuni Pe Care Le Cred Barbatii

35,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

P─ârerea ta conteaz─â!

Adaug─â o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: