Stoc epuizat

Adio Pahar! - Dr. Emil Radulescu

Emil Radulescu

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 11836
Stare produs: New
Disponibilitate: Adio, pahar!, sanatate, emil radulescu, organismul uman, boala, fumat,, dumnezeu
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
9,00lei
Indisponibil
SKU: 11836

Alcoolul are doua fete, la fel ca zeul roman Ianus. Pe de o parte, se prezinta ca un oaspete bine-venit la toate festivitatile si un garant al atmosferei placute a intrunirilor sociale. Pe de alta parte, el este, fara indoiala, un agent producator de boli cu consecinte grave, pana la ruinarea fizica si economica, dar aduce adesea si izolare sociala.

Se estimeaza ca in secolul XXI fumatul va produce un miliard de victime, si totusi alcoolul constituie principala cauza de nefericire pentru omenire.
Producand anual aproape 2 milioane de decese pe glob si tot atatea cheltuieli pentru ingrijirea bolilor pe care le determina, ca si fumatul, alcoolul are consecinte sociale enorme, ce nu pot fi redate prin cifre. Cu toate acestea, este extrem de greu sa-l convingi pe un consumator "normal" ca alcoolul nu face pe nimeni fericit.

Din cauza relatiei stranse intre puterea de cumparare si consumul de alcool, pe de o parte, si agresivitatea industriei alcoolului, pe de alta, cantitatea de alcool consumat si relele care decurg de aici vor creste in majoritatea tarilor din lume.

Organizatia Mondiala a Sanatatii atrage atentia ca nu exista niciun nivel de consum care sa fie lipsit de riscuri. De la prima picatura, alcoolul este o substanta toxica pentru organismul uman chiar daca efectele nu sunt perceptibile imediat. Autorul prezinta date stiintifice recente, care vor usura decizia pentru abstinenta totala.

Numar pagini:
110
Format:
14 x 20 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2019
Editura:
EVS
ISBN:
979-606-911-587-9

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Adio Pahar! - Dr. Emil Radulescu

9,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: