null
7,00lei
Distribuie

Adu-ti aminte de Ziua Domnului

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

7,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
36
Format:
14 x 19.8 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2012
Editura:
FACLIA
ISBN:
978-606-8247-12-0

Descriere

De ce a instituit Domnul ziua de sabat si oare continua aceasta in prezent sub forma Zilei Domnului? Daca da, in ce fel s-a schimbat ea odata cu venirea lui Cristos? Cum ar trebui s-o tinem? Este adevarat ca intre reformatorii timpurii si cei tarzii a existat un conflict de opinii in privinta continuitatii sabatului? Aceasta brosura raspunde la aceste intrebari si la altele, aratand ca principiul sabatului reprezinta si astazi voia lui Dumnezeu pentru credinciosii de astazi si enumera scopurile si binecuvantarile sale.

Incepem de la textul cel mai clar – Geneza 2:2-3 – acolo unde ni se spune ca Dumnezeu si-a incheiat lucrarea de creatie, iar apoi a binecuvantat ziua a saptea si a sfintit-o. Aceasta zi a devenit una extrem de speciala in urma poruncii divine date la inceput si a fost ridicata intr-o pozitie unica inainte cu trei milenii de vremea lui Moise. A fost data rasei umane la creatie, in primul rand pentru a celebra lucrarea de creatie a lui Dumnezeu, in al doilea rand pentru a institui o zi pentru odihna si inchinare, iar in al treilea rand pentru a ilustra (in anii urmatori) odihna eterna in care pot intra toti cei care „se odihnesc” de lucrarile lor si se incred in Cristos. (Acest al treilea scop al sabatului este afirmat in Evrei 3 si 4.)

Dr. Peter Masters detine din anul 1970 functia de pastor al bisericii Metropolitan Tabernacle, situata in zona centrala a Londrei.

Alți Clienți au mai vizualizat şi