Promisiune Pentru Ziua De Maine

Lori Wick

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: P818
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
35,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: P818

"Voi intelege daca nu aveti nevoie de mine sa raman toata vara, domnule McCandles. Stiu ca aceasta schimba planurile noastre initiale.

Chase o studie si zise simplu: Totul depinde de decizia pe care o iau. Daca angajez o alta insotitoare pentru Quintin, ai dreptate – nu voi avea nevoie sa ramai. Daca aleg celalalta optiune, insa, voi avea foarte mare nevoie de tine.

Vioare si impetuoasa, Katherine Taggart – poreclita „Rusty” („Rugina”) pentru parul ei cret de culoare roscata – straluceste ca o raza de soare la orfelinatul matusii si unchiului ei. Intelegatoare fata de copii, dar neobisnuita sa calatoreasca singura in Vestul nepatruns, Rusty este insotita in prima ei clalatorie de plasament a unor orfani de amabilul dar rezervatul domn Chase McCandles.

Cand Chase ii ofera lui Rusty o slujba ca insotitoare pentru tanarul lui fiu, Quintin, inima lui Rusty este sfasiata. Cum poate ea sa-l convinga pe Chase ca fiul lui are disperata nevoie de tata? Si poate Chase sa invete sa se increada in Dumnezeu ca sa-l ajute sa-si dovedeasca dragostea si afectiunea fata de Quintin – si fata de Rusty?"

O poveste de dragoste, incredere si familie care incalzeste inima.. scrisa de autoarea unor carti de succes precum Where the Wild Rose Blooms, Whispers of Moonlight si To Know Her By Name.

Numar pagini:
362
Format:
13,9 x 20,5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2012
Editura:
Life
ISBN:
978-973-7908-59-9

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Promisiune Pentru Ziua De Maine

35,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: