32,00lei
Distribuie

Amintiri 2, Seria "Rascumparare"

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

32,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Seria, Volumul, Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Seria:
Rascumparare
Volumul:
2
Numar pagini:
395
Format:
13,9 x 21 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2010
Editura:
Kerigma
ISBN:
978-973-8960-37-4

Descriere

Seria RASCUMPARARE vol 2
 
Ashley Baxter incearca sa uite.

UN REGRET FARA MARGINI... cu toate ca Ashley a jurat sa inceapa o viata noua atunci cand s-a intors de la Paris, greselile facute in trecut continua sa o urmareasca. Si-a incatusat inima, convinsa ca absolut nimeni – nici macar Dumnezeu – nu ar mai putea-o ierta. Dar, cu totul surprinzator, patru oameni – bolnavi de Alzheimer – reusesc sa descopere fisurile din inima ei si, incet-incet,  ajuta sa se vindece.

O TRAGEDIE INCREDIBILA... urmeaza apoi cosmarul zilei de 11 septembrie, care va schimba pentru totdeauna viata membrilor familiei Baxter, determinandu-i sa-si aminteasca lucrurile importante din viata si, in consecinta, sa ia decizii care sunt in acelasi timp sfasietoare si pline de speranta.

O DRAGOSTE TRAINICA... Landon Blake o iubeste pe Ashley inca din adolescenta, insa durerile suferite de aceasta in trecut au convins-o ca nu va mai fi capabila sa iubeasca vreodata. Landon incearca sa-si atenueze durerea produsa de respingerea venita din partea ei implicandu-se trup si suflet in operatiunile de salvare organizare la Zona Zero. Va reusi oare noua oportunitate ivita in New York sa-l tina pentru totdeauna departe de Ashley?
O poveste despre tragedie, vindecare si importanta aducerii aminte

KAREN KINGSBURY, autoare a unor bestseller-uri USA Today si New York Times, este romanciera inspirationala numarul unu din America. A scris peste patruzeci de roamane si a vandut peste 15 milioane de exemplare din cartile ei, multe dintre acestea premiate.

GARY SMALLEY, medicul Americii in domeniul relatiilor, este cofondator al Smalley Relationship Center si autor a peste patruzeci de carti bestseller si premiate, incluzand The Blessing (Binecuvantarea), The Language of Love (Limbajul dragostei) si The DNA of Relationships (ADN-ul relatiilor)

Alți Clienți au mai vizualizat şi