19,00lei
Distribuie

Aparitii cristice - semne si minuni in lumea musulmana

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

19,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
157
Format:
14.7 x 21 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
Alfa Omega
ISBN:
973-87050-8-8

Descriere

Christine Darg a auzit in vis vocea lui Dumnezeu, care i-a spus:"Du-te!" intr-un oras arab, unde Duhul lui Dumnezeu aducea trezire. Ea consemneaza visuri si viziuni incredibile ale manifestarii lui Dumnezeu si impartaseste, de asemenea, cateva din viziunile uimitoare pe care le-a avut ea insasi in Orientul Mijlociu si in alte locuri din lume.

In moduri remarcabile si la o scara fara precedent a implinirii profetiilor biblice, Domnul Se descopera ca fiind viu! (Fapte 1.3)

Aparitii cristice este o culegere uimitoare de semne si minuni din lumea musulmana, deoarece Isus continua sa fie "acelasi ieri, astazi si maine."

Secole intregi, in mijlocul unei secete asemanatoare celei din desert, Cuvantul Domnului era de nepretuit. Nu exista nici o viziune. Dar brusc, la implinirea vremii, scenariul spiritual din Orientul Mijlociu s-a schimbat. Dumnezeu Isi revarsa Duhul Sau in locurile secetoase, inainte de revenirea Domnului. El Isi implinesrte, de asemenea, promisiunea facuta lui Avraam ca Ismael va trai! Visurile si viziunile sunt moduri primare prin care Dumnezeu transmite Evanghelia Sa copiilor lui Avraam: "Dupa aceea, voi turna Duhul meu peste orice faptura: fiii si fiicele voastre vor proroci, batranii vostri vor visa visuri si tinerii vostri vor avea vedenii." 

Alți Clienți au mai vizualizat şi