Preț redus $6.15
$7.10
Distribuie

Atributele lui Dumnezeu

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Reducere
Cumpără

Opțiuni

Preț redus $6.15
$7.10

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
327
Format:
14.5 x 20.7 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2014
Editura:
Perla Suferintei
ISBN:
978-606-8000-80-0

Descriere

O, minunatia, misterul si slava fiintei lui Dumnezeu!
Oh, Te imploram, reda Bisericii Tale viziunea Ta. Reda Bisericii Tale privelistea Maretului Dumnezeu. Arata-ne fata Ta, frumoasa Ta fata, fa-ne sa vedem necurmat Maiestatea Ta. Nu cerem o raza trecatoare... vrem sa Te vedem permanent, in toata splendoarea Ta.

Crestinismul este puternic sau slab, in functie de conceptul lui despre Dumnezeu. Insist asupra urmatorului lucru, pe care l-am spus de multe ori: problema fundamentala a Bisericii de astazi este conceptia ei nevrednica despre Dumnezeu.

Religia noastra este mica deoarece dumnezeul nostru este mic. Religia noastra este slaba deoarece dumnezeul nostru este slab. Religia noastra nu este nobila deoarece dumnezeul nostru nu este nobil. Nu Il vedem pe Dumnezeu asa cum este Dumnezeu.

Imi place sa explic lucrurile mergand la Dumnezeu Insusi, dincolo de toate, si sa arat ca invataturile Sfintei Scripturi isi au originea in natura lui Dumnezeu. Ele sunt ceea ce sunt deoarece Dumnezeu este ceea ce este. Aceste invataturi se bazeaza pe caracterul lui Dumnezeu si sunt garantate de atributele neschimbatoare ale Atotputernicului Domn, Dumnezeu, Cel imbatranit de zile.

Convingerea pe care o am cu privire la faptul ca trebuie sa redobandim conceptul desavarsirii lui Dumnezeu a fost tot mai intarit odata cu trecerea anilor. Trebuie sa vedem din nou cat de grandios [plin de maretie] este Dumnezeu, cat de frumos si cat de perfect. Apoi trebuie sa incepem sa il predicam, sa il cantam, sa scriem despre el, sa il promovam, sa il proclamam, sa il spunem si sa ne rugam pana cand redobandim conceptul maiestatii, pana cand constientizarea divinului revine in religia noastra, pana cand ne recastigam abilitatea si dointa de a ne retrage in inimile noastre si de a ne inchina inaintea lui Dumnezeu in linisteea propriilor noastre duhuri.
Daca vrei sa te rogi strategic, intr-un fel care sa-I faca placere lui Dumnezeu, roaga-te ca Dumnezeu sa ridice oameni care sa vada frumusetea Domnului Dumnezeului nostru si care sa inceapa sa o predice si sa o prezinte oamenilor in loc sa ofere liniste sufleteasca, eliberare de fumat, un serviciu mai bun si o casa de vacanta mai draguta.
Cuvinte la vreme potrivita

Cumpărate frecvent împreună: