Autobiografia lui George Muller

George Muller

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: A477
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
20,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: A477
In odaia lui de rugaciune, singur cu Dumnezeu si cu Biblia, George Muller isi incingea coapsele mintii si isi lustruia armura pentru bataliile zilei. Cu incredere totala si simplitate de copil, el credea fiecare cuvant rostit de Dumnezeu. Se intorcea cu inflacarare la Cuvantul lui Dumnezeu de mai multe ori in fiecare zi ca si cum ar fost intr-o comunicare constanta cu cerul, primind scrisori proaspete cu indrumari si promisiuni pretioase de la Tatal lui ceresc.

Nu studia niciodata Biblia pentru altii. El studia doar pentru el insusi ca sa afle ce astepta Tatal lui ceresc de la el. A devenit atat de imbibat de adevarul lui Dumnezeu, incat atunci cnd vorbea despre Dumnezeu, ascultatorii lui isi aminteau de cuvintele Mantuitorului din Ioan 7/38, fiindca din el pareau sa curga „rauri de apa vie”.

Rugaciunile lui erau rostite cu un limbaj simplu si cu un duh smerit si inflacarat. Pentru ca stia ca Tatal lui era atat de bogat, binevoitor si iertator, se simtea liber sa ceara si sa primeasca mari binecuvantari. Insa trasatura cea mai remarcabila a rugaciunii sale era aceea ca el cerea toate lucrurile in numele Domnului Isus Hristos. A-L glorifica pe Hristos si a mari Numele Lui mai presus de orice nume parea sa fie nota dominanta ce ii umplea inima si viata.

Cea mai mare speranta a lui George Muller era ca marturia sa despre credinciosia lui Dumnezeu fata de el sa ii incurajeze pe credinciosi sa dezvolte o credinta ca a lui – credinta fara de care este imposibil sa Ii fim placuti lui Dumnezeu; credinta care lucreaza prin dragoste si purifica inima; credinta care muta muntii de obstacole din calea noastra; credinta care apuca taria lui Dumnezeu si este o incredere neclintita in lucrurile nadajduite si o puternica incredintare despre lucrurile care nu se vad. Fie ca aceasta credinta sa umple inimile si vietile celor ce citesc aceasta carte.

Numar pagini:
162
Format:
14.7 x 20.7 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2016
Editura:
ISBN:
978-606-8000-91-6

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Autobiografia lui George Muller

20,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: