Biserica in lume - Teofil Palut

Teofil Palut

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2877
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
20,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2877

Cu o profunda adancime teologica si un discernamant spiritual remarcabil, pastorul Teofil Palut ofera o privire captivanta si provocatoare asupra rolului vital al Bisericii in lumea contemporana. In aceasta lucrare, el abordeaza cu claritate si curaj subiecte precum interactiunea Bisericii cu societatea, provocarile cu care se confrunta credinta in secolul XXI si necesitatea unitatii si implicarii active in lumea de azi. Cititorul va fi inspirat si incurajat sa reflecteze profund asupra credintei si sa-si descopere propria chemare in aceasta lume plina de schimbari.

Pastor Ioan Filip - Presedintele Cultului Crestin Penticostal din Romania

 

"Biserica in lume" - cartea scrisa de pastorul Teofil Palut - este o analiza atenta a ceea ce a fost Biserica lui Dumnezeu de-a lungul vremurilor si pana in ziua de azi, prin care sunt evidentiate provocarile si incercarile care au venit asupra Bisericii pentru a-i limita rolul stabilit de Dumnezeu si influenta in lume. Radiografia Bisericii prezentata in volumul de fata ne provoaca sa acceptam locul si rolul pe care le-a stabilit Dumnezeu pentru Biserica Sa. Lectura cartii ofera o imagine a ceea ce a fost si este Biserica, dar si o persepctiva clara a voii lui Dumnezeu cu privire la Biserica Sa.

Pastor Ioan Moldovan, Presedintele Comunitatii REgionale Penticostale Oradea

 

Pastorul Palut Teofil - Beniamin este casatorit cu Simona si au impreuna trei fiice: Melissa, Tania si Thea. A absolvit Institutul Teologic Penticostal din Bucuresti in anul 2009, iar in anul 2021 si-a finalizat studiile in programul de master "Teologie publica" in cadrul Universitatii Aurel Vlaicu din Arad. Din anul 2014 slujeste ca pastor in Biserica Penticostala din Diosig, Biserica Penticostala Muntele Sionului Bogei. In anul 2022 a fost ales Secretar al Comunitatii Regionale Penticostale Oradea.

Numar pagini:
141
Format:
14,5 x 20 cm
Tip coperta:
Flexibila
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2023
Editura:
SBRO
ISBN:
9786069161210

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Biserica in lume - Teofil Palut

20,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: