Bland Si Smerit Inima Lui Hristos Pentru Cei Ce Pacatuiesc Si Sufera - Dane Ortlund

Dane Ortlund

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS000657
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
45,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS000657

Bland si smerit

Orice credincios stie ce a facut Isus Cristos, dar cum ramane cu Cine este El? Care este cea mai adanca dorinta din inima Lui pentru crestinii obositi si impovarati pe calea credintei?

Isus a spus despre Sine ca este „bland si smerit cu inima”, iar aceste cuvinte sunt centrale cartii pe care o tii in mana. Vei descoperi un adevar important, dar neglijat, despre inima lui Isus pentru cei ce pacatuiesc si sufera.

Pentru a veni la Isus nu trebuie sa scapi de povara si sa te aduni mai intai. Tocmai povara te califica sa vii. Nu trebuie sa platesti nimic; El spune „va voi da odihna”. Odihna Sa este un dar, nu o tranzactie. Fie ca te fortezi din greu sa-ti indrepti viata („trudit”), fie ca te regasesti apasat de ceva care iti scapa de sub control („impovarat”), dorinta lui Isus ca tu sa gasesti odihna, sa iesi din furtuna, o intrece pe a ta.

Este imposibil sa onoram prea mult, sa supraestimam sau sa exageram inima plina de afectiune a lui Hristos. Ea nu poate fi priceputa pe deplin. Dar poate fi usor neglijata sau uitata.


Bland si smerit a iesit din condeiul unui autor care a beneficiat de pe urma studierii scrierilor puritane si, chiar mai mult, a citirii Bibliei sub indrumarea acestora. O carte scurta nu este niciodata suficienta pentru a cuprinde intreaga stralucire a caracterului lui Hristos, insa cea pe care o ai in maini acum ne dezvaluie cu iscusinta ceva ce trecem cu vederea deseori: Hristos este bland si smerit cu inima si da odihna celor truditi si impovarati. Scrisa cu delicatete pastorala si cu o estetica simpla, cartea arata contributia a douazeci de texte biblice la portretizarea inimii lui Hristos; toate acestea pentru a da credinciosilor mangaiere, forte proaspete si intarire.
--- D. A. Carson, Profesor emerit de Noul Testament, Trinity Evangelical Divinity School; unul dintre fondatorii The Gospel Coalition


In aceasta scriere de actualitate, Dane Ortlund ne indreapta atentia spre cine este Isus. Inradacinat in Scriptura si inspirat de cea mai buna traditie puritana, Ortlund ne ajuta sa vedem inima lui Dumnezeu asa cum ne este descoperita in Hristos. Ne reaminteste nu doar de promisiunile lui Isus cu privire la odihna si mangaiere, ci si de perspectiva biblica asupra Lui: un Imparat bun si plin de har.
--- Russell Moore, Presedinte al The Ethics & Religious Liberty Commission din cadrul Southern Baptist Convention


Viata mi-a fost schimbata prin adevarurile minunate din aceasta carte. Dane Ortlund ne ajuta sa privim la inima plina de compasiune a lui Hristos pentru cei ce pacatuiesc si sufera, aratandu-ne ca Isus nu este un Mantuitor dezinteresat, ci Unul care isi gaseste placerea in indurarea fata de noi. Daca te simti zdrobit, apasat, ravasit, aceasta carte este un balsam potrivit.
--- Michael Reeves, Presedinte si profesor de teologie, Union School of Theology, Oxford, Marea Britanie


Pe cararea dificila, stancoasa si deseori intunecata intre „deja" si „nu inca", inima ta impovarata are mare nevoie sa cunoasca frumusetea inimii lui Isus. Acea frumusete are puterea de a coplesi toata uratenia intalnita pe drum. Nu am citit o alta carte care sa-mi descopere inima lui Isus cu o mai mare grija, profunzime si blandete decat cea scrisa de catre Dane Ortlund. Parca ascultam o simfonie, miscat fiind, in moduri diferite, de pasaje diferite, dar simtindu-ma binecuvantat de fiecare in parte, stiind ca era descrisa inima Mantuitorului, Domnului, Prietenului si Rascumparatorului meu. Nu cred ca este cineva in familia lui Dumnezeu care sa nu fie ajutat de timpul petrecut in descoperirea inimii lui Isus, prin ochii unui indrumator atat de potrivit precum Ortlund.
--- Paul David Tripp, Presedinte al Paul Tripp Ministries


Cuprins

Introducere

Inima Lui
Inima Lui in actiune
Bucuria lui Hristos
Poate simpatiza
El poate fi ingaduitor
„Nu-l voi izgoni afara”
Ce starnesc pacatele noastre
In chip desavarsit
Un Aparator
Frumusetea inimii lui Hristos
Viata emotionala a lui Hristos
Un prieten tandru
De ce Duhul?
Parintele indurarilor
Lucrarea Lui „obisnuita” si lucrarea Lui „ciudata”
Domnul Dumnezeu
Caile Sale nu sunt caile noastre
Cu inima arzand
Bogat in indurare
Inima noastra legalista, inima Lui generoasa
Ne-a iubit atunci; ne iubeste acum
Pana la capat
Adapostiti in inima Lui pe vecie

Epilog

Aprecieri

Numar pagini:
246
Format:
20 x 14.20 cm
Tip coperta:
brosata cu flapsuri
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2021
Editura:
Gramma
ISBN:
978-606-8987-52-1

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Bland Si Smerit Inima Lui Hristos Pentru Cei Ce Pacatuiesc Si Sufera - Dane Ortlund

45,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: