Bucuria Mantuirii - Maria Schipor

Maria Schipor

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2310
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
30,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2310

Intr-o lume in care bucuria este tot mai rar intalnita, poeta Maria Schipor, prin  poeziile cuprinse in cartea de fata, zugraveste secretul bucuriei pe care il descopera omul care vine la Dumnezeu prin intalnirea cu Mantuitorul Isus. Din momentul in care Domnul da la o parte cortina vremelniciei, prin Sfanta Scriptura sau revelatii personale, in fata ochilor acestuia ii apare decorul pregatit de El, pentru toti urmasii Sai. Numai atunci, cel mantuit este inundat de dorinta de a calatori cu El pe Calea Sa, pe intreg drumul vietii traind Cuvantul Sau, intr-o lume tot mai ostila fata de Adevar.     

Un astfel de peregrin, asemeni poetei, traieste din plin bucuria de a savura privelistile plaiurilor iubirii eterne. Cea mai mare parte din versurile cartii, plasmuite prin inspiratie divina, sunt cladite intr-un limbaj poetic care se constitue intr-o adevarata sursa de hrana spirituala. Aceasta contine compusi naturali care dau tarie si pentru faptul ca sunt neprocesati de rigoarea tiparului clasic. 

O astfel de inspiratie da vigoare familiilor crestine, calatorului ostenit in alergare si dorinta de a porni cu mai mare entuziasm spre Paradisul castigat de Domnul Isus. Este visul de veacuri al mantuitilor de a fi invingatori, si prin bucuria care le  este pusa inainte - aceea de a porni si de a ajunge in Patria cereasca

Poeziile cartii Bucuria mantuirii, nu in ultimul rand, anticipeaza gustul elixirului celest, zugravit prin lauda adusa Creatorului, pentru bogatia harului Sau, ce confera biruitorului posibilitatea de a intra in Cetatea Eterna - Noul Ierusalim, visul si cantul, doar al celor care au bucuria mantuirii.

Numar pagini:
180
Format:
13x20cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2023
ISBN:
978-973-0-37952-5

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Bucuria Mantuirii - Maria Schipor

30,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: