21,00lei
Distribuie

Istoria mantuirii

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

21,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
339
Format:
14 x 20 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2010
Editura:
Viata si Sanatate
ISBN:
978-973-101-374-9

Descriere

  • Exista undeva vreo speranta de mai bine?
  • Mai exista siguranta in lumea noastra?
  • Nu cumva suntem victimele evenimentelor care ne coplesesc in fiecare zi?
  • Suntem oare condamnati sa induram zilnic tot mai multe necazuri si temeri?

Aceasta carte isi propune sa ne ajute sa privim dincolo de starile noastre de confuzie si teama, de fapt sa ne ofere solutii. Totusi cititorul va gasi mai mult decat un rationament omenesc pentru a sustine o conceptie optimista. Pe masura ce va citi acest raport lamuritor si convingator al luptelor aprige ale omenirii impotriva puterilor intunecate ale raului care au incercat sa puna stapanire pe mintile oamenilor, in inima cititorului va rasari credinta. Aceasta carte este intemeiata pe tema biblica a luptei de veacuri dintre bine si rau, dintre Dumnezeu si satana pentru a lua in stapanire vointa si destinului omului.


Aici este o retrospectiva a istoriei crearii omului, a caderii lui in pacat si, de asemenea, a intruziunii vrajmasului lui Dumnezeu care a inspirat razboaiele si a instigat nelegiuirea, suferinta si tragedia universala, dar si a interventiei lui Dumnezeu pentru salvare. Subiectul central al cartii este mantuirea omului, savarsita de Domnul Hristos pe cruce.

Cand vei citi aceasta carte, vei afla un viitor luminos, pentru ca vei descoperi ca Dumnezeu si puterile binelui vor castiga biruinta finala.


Alți Clienți au mai vizualizat şi