Calatorie In Slava

dr. Georg Karl

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS000285
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
35,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS000285

In aceasta carte, dr. Georg Karl pune o baza solida biblica si spirituala, explicand cum poti sa atingi posibilitatile nelimitate ale lui Dumnezeu si sa demonstrezi realitatea Lui supranaturala in aceasta lume.

Este posibil sa traiesti in mod constant pe taramul supranatural al slavei lui Dumnezeu de aici de pe pamant?
Si daca da, cum poate aceasta sa devina o realitate in vietile noastre?
In aceasta carte, dr. Georg Karl pune o baza solida biblica si spirituala, explicand cum poti sa atingi posibilitatile nelimitate ale lui Dumnezeu si sa demonstrezi realitatea Lui supranaturala in aceasta lume.

Recomand aceasta carte – „Calatorie in Slava” – liderilor, dar si membrilor bisericii, pentru ca revelatia din ea, primita si aplicata prin credinta, fara indoiala va atinge, schimba si transforma vietile celor care o primesc.
Apostol Guillermo Maldonado, King Jesus International Ministry
Aceasta carte este in varful a ceea ce face Dumnezeu astazi peste tot in lume in aceasta miscare proaspata a slavei Sale!
Dr. David Herzog, DH Ministries
Daca esti flamand dupa miraculos si vrei sa te misti mai adanc in lucrurile lui Dumnezeu, atunci aceasta carte este pentru tine.
Jeff Jansen, Global Fire Ministries
Un material excelent si o carte revelatoare pe care o voi imparti cu multi din cei care lucreaza cu mine si cu prieteni ai lucrarii.
Joshua Mills, New Wine International

Pastorul Georg Karl Il slujeste pe Isus Hristos ca lucrator full-time, de 23 de ani. El a fost format si calificat de Dumnezeu, in calatoria sa trecand prin multe suisuri si coborasuri. In slujirea sa, el experimenteaza in mod continuu ceea ce descrie in aceasta carte: slava lui Dumnezeu manifestata, insotita de manifestari extraordinare, de putere si minuni. Locuieste in Stuttgart/Germania, impreuna cu sotia sa, Irina. Conduce Glory Harvest International Ministries si Glory Life Network – o retea de biserici care cauta permanent sa elibereze intr-un mod autentic puterea lui Dumnezeu in toate domeniile vietii.

Numar pagini:
286
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2020
Editura:
Alfa Omega
ISBN:
978-606-045-244-7

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Calatorie In Slava

35,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: