Calatorie Prin Vechiul Testament

Samuel J. Schultz

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: C1313
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
65,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: C1313

CALATORIE PRIN VECHIUL TESTAMENT da o imagine exacta a dimensiunilor arheologice, geografice, istorice si lingvistice ale Cuvantului lui Dumnezeu comunicat omului. Cartea de fata integreaza istoria biblica cu dezvoltarea culturilor nonebraice, se concentreaza asupra vietii istorice si religioase a evreilor si foloseste cele mai bune cercetari moderne in domeniu pentru a plasa Scripturile in contextul lor adecvat, Orientul Apropiat.

Samuel J. Schultz subliniaza importanta de a lasa Scripturile sa isi desfasoare propria lor istorie; el foloseste intr-un mod selectiv cele mai importante studii asupra Vechiului Testament, astfel ca lucrarea lui devine un material relevant si util atat in sala de clasa, cat si in studiul individual al celor interesati de fascinante calatorii in trecutul Tarii Sfinte. Autorul recurge la scurte comentarii ce contureaza cadrul istoric si rezuma continutul fiecarei carti istorice, la tabele si harti care ajuta la vizualizarea naratiunii biblice.

Pentru cercetatorul serios, „Calatorie prin Vechiul Testament” este un extraordinar punct de pornire pentru studiul formei si structurii Vechiului Testament, sub calauzirea competenta a unui profesor cu multa experienta in domeniu.

Numar pagini:
541
Format:
14.4 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2008
Editura:
Faclia
ISBN:
978-973-1988-00-9

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Calatorie Prin Vechiul Testament

65,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: