Cand Sarea Isi Pierde Gustul

John MacArthur

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: C102
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
21,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: C102
Evanghelicii in epoca urechilor gadilate

La sfarsitul secolului 19, Charles Haddon Spurgeon spunea: „ Pretutindeni domneste apatia si indiferenta. Nimanui nu-i pasa daca ceea ce se petrece este adevarat sau fals. O predica e o predica, indiferent de subiectul ei. Important este sa fie scurta”.

El a avertizat ca Biserica se abatea de la puritatea Evangheliei. In loc sa proclame cu indrazneala adevarurile Scripturii, crestinii au „glazurat” Cuvantul lui Dumnezeu, ca sa fie mai placut la auzit si sa nu supere pe nimeni. Ca urmare, crestinismul in Anglia secolului 19 si-a pierdut o mare parte din influenta.

Acum, dupa 100 de ani, John F. MacArthur trage acelasi semnal de alarma, si avertizarea ar trebui sa fie luata in serios.
Semnele compromisului se regasesc pretutindeni in jurul nostru. Mesajul biblic este inlocuit cu un spectacol sau „show” religios. Pastorii se incred mai mult in metodele de marketing ca sa-i atraga pe oameni in biserici decat in puterea lui Dumnezeu.

Prin aceste schimbari, Biserica este in pericol sa-si piarda credibilitatea si impactul asupra societatii, iar aceasta ar fi cea mai mare pierdere a generatiei noastre.
Numar pagini:
236
Format:
14.4 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2014 ed revizuita
Editura:
Agape
ISBN:
973-9228-53-4

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Cand Sarea Isi Pierde Gustul

21,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: