Pana Cand

Rev. Willem J.J. Glashouwer

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS000287
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
30,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS000287

In aceasta carte, Rev. Willem J.J. Glashouwer examineaza indeaproape paisprezece dintre aceste „pana”. Rezultatul este extrem de incurajator. Ne arata ca istoria nu este un ciclu care continua sa se repete la nesfarsit si constant. Istoria este o linie, cu un inceput si un sfarsit.

PANA este doar un mic cuvant. Dar are o semnificatie profetica de mare anvergura. Toate evenimentele, tot ceea ce se intampla in lume, par sa continue la nesfarsit. Istoria pare sa avanseze in cicluri. Sau intr-un lung sir, fara sfarsit. Totul merge inainte... pana! Si apoi totul se schimba! In cele din urma, va fi o schimbare in bine. Cat se poate de bine! Da, exista speranta! Biblia contine multe astfel de „pana” dumnezeiesti si profetice.
In aceasta carte, Rev. Willem J.J. Glashouwer examineaza indeaproape paisprezece dintre aceste „pana”. Rezultatul este extrem de incurajator. Ne arata ca istoria nu este un ciclu care continua sa se repete la nesfarsit si constant. Istoria este o linie, cu un inceput si un sfarsit. Istoria se apropie de un punct culminant si de un scop final. De la prima creatie la a doua creatie. De la Paradis, la Imparatia lui Dumnezeu. Unde suntem astazi in aceasta cronologie a istoriei? Cat de aproape suntem in acest moment de realitatea izbavirii divine a planetei si a omenirii?


Rev. Willem J.J. Glashouwer este presedintele organizatiei Christians for Israel International. Este pastor ordinat al Bisericii Reformate Olandeze si fost director al Companiei de Radiodifuziune Evanghelica din Olanda. Rev. Glashouwer a jucat un rol cheie in infiintarea Institutului Olandez de Educatie Superioara Evanghelica si a Scolii Evanghelice de Jurnalism. Rev. Glashouwer a scris mai multe carti de studiu biblic, printre care De ce Israel? (care a fost tradusa in peste 40 de limbi), De ce Ierusalim?, De ce vremurile de pe urma? si Iata, El vine - un comentariu al cartii Apocalipsa, in formatul unui material devotional zilnic, verset cu verset.

Numar pagini:
200
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2020
Editura:
Alfa Omega
ISBN:
978-606-045-249-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Pana Cand

30,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: