Captive In Iran

Maryam Rostampour & Marziyer Amirizadeh

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: C215
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
42,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: C215

Intemnitate, dar nu reduse la tacere

 

Maryam Rostampour si Marziyeh Amirizadeh stiau foarte bine ca risca pedeapsa cu moartea. Desi legea islamica iraniana le interzicea sa-si promoveze credinta crestina, de-a lungul a trei ani de zile ele au pus Noul Testament in mainile a 20 000 de conationali. Au infiintat doua biserici clandestine, dintre care una era menita prostituatelor, acum mame cu copii, abandonate de sotii lor si vaduvite de orice mijloc de subzistenta. Vreme de cativa ani de zile, lucrarea lor a rezistat, in ciuda restrictiilor din partea guvernului iranian.

 

Totusi, inevitabilul s-a produs in 2009, cand Maryam si Marziyeh au fost arestate si intemnitate in inchisoarea Evin din Teheran, notorie pentru practicile de tortura si executiile sumare. Dar, in pofida tacticilor de intimidare la care au fost supuse, a numeroaselor privatiuni si cu toate ca riscaupedeapsa capitala, un lucru extraordinar s-a petrecut cu ele: in loc sa se lase coplesite de teama, au luat hotararea cruciala - si primejdioasa - sa-si marturiseasca credinta chiar acolo, intre zidurile fortaretei guvernamentale ce ar fi trebuit sa le reduca la tacere.

 

In cartea Captive in Iran, Maryam si Marziyeh relateaza cum a folosit Dumnezeu cele 259 de zile petrecute in inchisoare pentru a produce o schimbare miraculoasa: aducand lumina in locurile cele mai intunecate din lume, dandu-le o speranta celor ce au pierdut totul si oferindu-le dragoste celor deznadajduiti.

 

Ca urmare a presiunilor internationale si la  finalul catorva luni de interogatorii si abuzuri, Maryam Rostampour si Marziyeh Amirizadeh au fost eliberate din inchisoare si achitate de orice acuzatie. La scurt timp dupa aceea, au imigrat in Statele Unite.

Numar pagini:
354
Format:
13.4 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2015
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-606-732-018-3

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Captive In Iran

42,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: