Cararea Rugaciunii

Samuel Chadwick

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: C243
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
12,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: C243

Nu am scris pentru critici, nici pentru eruditi, ci pentru oameni necomplicati care sunt foarte religiosi si simpli in mod sincer in credinta pe care o au.

In evaluarea lui Dumnezeu, rugaciunea este mai minunata decat toate minunile cerului, mai glorioasa decat toate misterele pamantului, mai puternica decat toate fortele creatiei.
Rugaciunea este privilegiul fiilor si testul calitatii de fiu. Este ca si cum Dumnezeu a impartit toti oamenii in clasificarea simpla a celor care se roaga si a celor care nu se roaga. E un test foarte simplu, dar este decisiv si separator.

Mintii moderne nu ii place ideea ca rugaciunea este o agonie si implorare, o argumentare si o lupta, un razboi si o staruinta.

Nimic nu poate intoarce o natiune la Dumnezeu atat de repede si atat de sigur ca o biserica ce se roaga si biruieste. Lumea nu va crede niciodata intr-o religie in care nu exista putere supranaturala. O credinta rationalizata, o biserica  socializata si o evanghelie moralizata pot obtine aplauze, dar nu trezesc nici o convingere si nu castiga nici un convertit.

Exista multe probleme in privinta rugaciunii, dar acestea sunt dincolo de faptul si experienta rugaciunii, si in afara de a ne ruga, nu exista nici o solutie pentru ele.

Rasplata rugaciunii este puterea. Ne ia foarte mult sa invatam ca rugaciunea este mai importanta decat organizarea, mai puternica decat armatele, mai influenta decat bogatiile, mai tare decat orice cunostinta. Rugaciunea care biruieste face oamenii invincibili. Aceia care biruiesc in locul tainic al Celui Prea Inalt nu pot fi infranti nicaieri. Toate lucrurile sunt posibile rugaciunii in ascuns.

Nu vom fi niciodata oaeni adevarati ai rugaciunii in cel mai bun sens pana cand nu suntem “umpluti cu Duhul Sfant”. Asadar Doamne, invata-ne sa ne rugam in Duhul!

Numar pagini:
94
Format:
14.5 x 20.7 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2009
Editura:
Perla Suferintei
ISBN:
978-606-8000-01-5

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Cararea Rugaciunii

12,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: