Cheile Apocalipsei Vol.1 - Stephen Kaung

Stephen Kaung

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2161
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
27,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2161

Cartea despre care se vorbeste in Apocalipsa 5 reprezinta actul de proprietate asupra intregii lumi create. In ciuda faptului ca vrajmasul le-a uzurpat, lumea si toate lucrurile create sunt proprietatea lui Dumnezeu. Asadar, cine este vrednic sa-l alunge pe vrajmas, sa supuna toate lucrurile si sa le aduca inapoi la Dumnezeu?

Cand Domnul Isus a ajuns de pe pamant inapoi in cer, El a fost Cel Vrednic sa ia cartea, s-o deschida si sa aduca toate lucrurile inapoi la picioarele lui Dumnezeu. Se pune intrebarea: Ce face Domnul Isus astazi, in cer, cu privire la lume? Raspunsul este ca El deschide pecetile acestei carti. Potrivit planului lui Dumnezeu, Mielul executa voia lui Dumnezeu, aducand lumea si toate lucrurile din ea inapoi la picioarele Celui care sade pe Tronul din Ceruri. Aceasta este lucrarea Domnului Isus in cer, astazi. Multumim lui Dumnezeu ca, intr-o zi, imparatiile acestei lumi vor deveni Imparatia Dumnezeului nostru si a Domnului Isus Cristos (Apocalipsa 11:15), iar aceasta se va intampla catre sfarsitul acestei Epoci a Harului.

Privind la diferitele lucruri care se petrec pretutindeni imprejurul nostru, cred ca avem cu totii simtamantul ca sfarsitul se apropie. Mai mult, vazand toate aceste lucruri care se intampla acum si celelalte lucruri care urmeaza sa se intample, oamenii din lume vor deveni din ce in ce mai infricosati, pana aproape de moarte, si incapabili sa faca ce ar trebui sa faca (cf. Luca 21:26). Dar noi, credinciosii, nu ar trebui sa fim asa, caci Insusi Domnul Isus le-a spus ucenicilor Lui: „Cand vor incepe sa se intample aceste lucruri, sa va uitati in sus si sa va ridicati capetele, pentru ca izbavirea voastra se apropie.”

Numar pagini:
218
Format:
13 x 20 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
Lampadarul de Aur
Anul aparitiei:
2022
ISBN:
9786068651750

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Cheile Apocalipsei Vol.1 - Stephen Kaung

27,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: