Cheile Apocalipsei vol. 2 - Stephen Kaung

Stephen Kaung

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2261
├Ämpachetare Cadou: Op╚Ťiuni disponibile
37,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2261

Permiteti-mi sa ma opresc aici si sa pun o intrebare: In ciuda faptului ca exista razboaie si vesti de razboaie, foamete, cutremure, moarte, ca rautatea stapaneste peste tot in aceasta lume, stie intr-adevar lumea ca sfarsitul se apropie? Da, sunt unii oameni care avertizeaza ca ziua judecatii este gata sa vina asupra lumii… Insa, in ciuda faptului ca oamenii sunt avertizati ca, daca lumea continua in aceasta stare, mai devreme sau mai tarziu ziua judecatii pamantului va veni cu siguranta, stiu ei aceasta cu adevarat? Sunt ei intr-adevar pregatiti pentru acea zi a judecatii lumii? Traiesc ei ca si cum ar sti lucrul acesta?

Nu, as spune mai degraba ca multi oameni din aceasta lume inca viseaza ca va veni o epoca stralucita de pace, prosperitate si perfectiune. Ei inca sunt axati pe imbunatatirea lumii si nu cred ca ea va avea un sfarsit, ci insista sa o transforme in caminul lor permanent. Cu alte cuvinte, oamenii refuza sa creada toate aceste avertismente cu privire la mana guvernamentala a lui Dumnezeu, care apasa greu asupra acestei lumi, si mai degraba sunt hotarati sa o schimbe in ceva ce cred ei ca este o imbunatatire. … Dintre descendentii lui Cain au aparut muzicienii, mestesugarii si tot felul de asemenea oameni (Geneza 4:8-22). Cu alte cuvinte, Cain nu s-a supus mainii guvernamentale a lui Dumnezeu; din contra, s-a razvratit impotriva ei.

Nu este acesta duhul lumii? Cand oamenii vad toate aceste lucruri devastatoare intamplandu-se in lume, ar trebui sa se supuna lui Dumnezeu si sa recunoasca: „Doamne, lucrurile acestea sunt din pricina pacatelor si nelegiuirilor noastre.” Ar trebui sa se pocaiasca. Ar trebui sa vina la Dumnezeu si sa se umileasca sub mana Lui guvernamentala. Aceasta ar fi atitudinea potrivita, insa lumea nu ia aceasta atitudine, ci adopta o atitudine contrara… Vedem spiritul acesta de razvratire oriunde. Lumea nu crede avertismentele si nici nu accepta mana guvernamentala a lui Dumnezeu. Lumea persista pe drumul ei prost ales, ostil.

Numar pagini:
300
Format:
13 x 20 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
Lampadarul de Aur
Anul aparitiei:
2022
ISBN:
978-606-8651-77-4

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Cheile Apocalipsei vol. 2 - Stephen Kaung

37,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

P─ârerea ta conteaz─â!

Adaug─â o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: