Chemarea la Ascultare si Pocainta - Daniel Branzei

Daniel Branzei

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS1998
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
40,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS1998

Ascultarea este singura atitudine care-L lasa pe Dumnezeu sa fie Dumnezeu si in viata noastra, iar pe noi ne face mostenitori siguri ai rasplatirilor Lui nemasurate.

De-a lungul unui interval de 400 de ani, pe vremea Judecatorilor, evreii au cazut din ce in ce mai jos sub influenta pagana si sub ocupatia militara a filistenilor. Apoi, intr-un rastimp record de numai 50 de ani, sub conducerea unor oameni alesi de Dumnezeu, natiunea aceasta mica avea sa traiasca o transformare uluitoare. Cartile 1 si 2 Samuel noteaza aceasta metamorfoza de la o existenta larvara sub Judecatori la epoca regatului de aur, condusa de unul dintre cele mai indragite personaje de pe paginile Bibliei, ciobanasul dispretuit de cei din familia lui, copilul ,,dupa inima lui Dumnezeu", destinat sa fie cel mai mare dintre toti imparatii lui Israel: David, fiul lui Isai, Betleemitul.

Samuel este un personaj-pivot pentru istoria evreilor, marcand trecerea de la cel mai mare dintre judecatori, la primul imparat, Saul, si apoi la cel mai mare dintre imparatii lui Israel, David. Cartile ramase 14 de la el, Judecatori, Rut si parte din 1 Samuel sunt patrunse de o tema imposibil de confundat: ascultarea de Dumnezeu este calea spre binecuvantare, iar cand ea este abandonata, numai pocainta sincera ne mai poate scapa de la pierzare.

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Chemarea la Ascultare si Pocainta - Daniel Branzei

40,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: