Chemarea tronului - Daniel Brânzei

Daniel Branzei

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2700
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
60,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2700

Ascultarea este singura atitudine care-L lasă pe Dumnezeu să fie Dumnezeu și în viața noastră, iar pe noi ne face moștenitori siguri ai răsplătirilor Lui nemăsurate.

De-a lungul unui interval de 400 de ani, pe vremea Judecătorilor, evreii au căzut din ce în ce mai jos sub influența păgână și sub ocupa­ția militară a filistenilor. Apoi, într-un răstimp record de numai 50 de ani, sub conducerea unor oameni aleși de Dumnezeu, națiunea aceasta mică avea să trăiască o transformare uluitoare. Cărțile 1 și 2 Samuel notează această metamorfoză de la o existență larvară sub Judecători la epoca regatului de aur, condusă de unul dintre cele mai îndrăgite personaje de pe paginile Bibliei, ciobănașul disprețuit de cei din familia lui, copilul „după inima lui Dumnezeu”, destinat să fie cel mai mare dintre toți împărații lui Israel: David, fiul lui Isai, Betleemitul.

Samuel este un personaj-pivot pentru istoria evreilor, marcând trecerea de la cel mai mare dintre judecători, la primul împărat, Saul, și apoi la cel mai mare dintre împărații lui Israel, David. Cărțile rămase 14 de la el, Judecători, Rut și parte din 1 Samuel sunt pătrunse de o temă imposibil de confundat: ascultarea de Dumnezeu este calea spre bine­cuvântare, iar când ea este abandonată, numai pocăința sinceră ne mai poate scăpa de la pierzare.

Daniel Brânzei, românul născut dintr-o evreică creștină și un pastor baptist moldovean, a luat calea pribegiei la începutul anilor '80. Dumnezeu îl conduce în SUA, acolo unde își crește familia, își definitivează studiile teologice, dar mai ales Îl slujește pe Cel care l-a răscumpărat. Autor a zeci de cărți și studii biblice, Daniel Brânzei slujește ca pastor în Biserica Bethel din Anaheim. Este căsătorit de mai bine de patru decenii cu Daniela, este tată a dpuă fiice și bunic a patru nepoți. Dincolo de miile de pagini așternute în zeci de cărți, îl puteți citi în frecventele sale articole de pe blogul său la www.barzilaiendan.com. 

Numar pagini:
498
Format:
16 x 23 cm
Coperta:
Flexibila
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2023
Editura:
ECC
ISBN:
978-973-1990-84-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Chemarea tronului - Daniel Brânzei

60,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: