Comentarii Biblice Asupra Conducerii - John Maxwell

John C. Maxwell

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: P10173
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
130,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: P10173

CONDUCERE
TOTUL INCEPE CU DUMNEZEU, LIDERUL SUPREM

De la Genesa la Apocalipsa, oamenii, evenimentele si invataturile Bibliei reprezinta comoara lui Dumnezeu de intelepciune si caluzire pentru oricine dintre noi care este chemat sa fie o persoana cu influenta. Fie ca esti director executiv, fie ca esti pastor, antreprenor, parinte, antrenor, sau profesor, tu esti un lider, care ii influenteaza si ii incurajeaza pe altii.

De la Adam si Eva in Gradina Edenului – primii lideri care au invatat din esec, pana la apostolul Ioan in insula Patmos – un lider intemnitat care ofera o viziune plina de speranta pentru generatiile viitoare, Cuvantul lui Dumnezeu este plin de oameni de la care putem invata arta conducerii.

In „Comentarii biblice asupra conducerii”, editorul executiv dr John C. Maxwell te conduce sistematic prin textul Bibliei in versiunea New King James (in romaneste este vorba de traducerea lui D. Cornilescu, n.t.), in timp ce extrage din experienta deceniilor de conducere duhovniceasca si din resursele celor mai bine vandute carti ale sale pentru a evidentia in Sfanta Scriptura principiile de conducere care au trecut testul timpului si au schimbat viata multora.

Puternicele resurse cuprind:
- Cele 21 de legi incontestabile ale conducerii: articole profunde care reveleaza modul in care aceste legi opereaza in viata oamenilor din Biblie
- Cele 21 de calitati indispensabile ale unui lider: patrunzatoare articole de o pagina care reliefeaza exemple pozitive si negative ale fiecarei calitati din cadrul celor 21
- Peste 100 de profiluri biografice: momente si evenimente din viata oamenilor care descopera inestimabile adevaruri despre conducere izvorate din Cuvantul lui Dumnezeu.
- Introduceri la cartile Bibliei care subliniaza rolul lui Dumnezeu in viata oamenilor influenti
- Sute de articole scurte si convingatoare si note expresive introduse in text despre calitatea de mentor si despre influenta.

Daca doresti sa inveti, sa studiezi sau sa peedai lectii de conducere, aceste „Comentarii biblice asupra conducerii” semnate John C. Maxwell te pot ajuta! Te vor incuraja si te vor echipa sa infrunti provocarile secolului XIX-lea cu nemuritoarele principii de conducere dinamica disponibile in Cuvantul lui Dumnezeu.

Numar pagini:
1031
Format:
14.8 x 21.5 cm
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Editura:
Life
ISBN:
978-973-7908-31-5

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Comentarii Biblice Asupra Conducerii - John Maxwell

130,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: