Constiinta Pe Cale De Disparitie

John MacArthur

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: C1366
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
45,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: C1366
Ti-ai pierdut abilitatea de a recunoaste pacatul? Iti este usor sa dai vina pe altcineva pentru faptele tale rele, sa-ti negi propria vinovatie ori sa scuzi esecul moral in tine sau in altii?

In aceasta carte usor de citit, dar deosebit de profunda la nivelul ideilor si provocatoare pentru oricine o citeste, John MacArthur te incurajeaza sa cercetezi cu atentie fuga societatii noastre de orice responsabilitate morala. Bazata pe o doctrina biblica sanatoasa. Constiinta pe cale de disparitie arata de ce trebuie sa rezolvam pacatul din viata noastra si cum putem sa facem acest lucru, daca vrem sa traim vieti placute lui Dumnezeu. John MacArthur ne ofera asadar solutii clare ce ne pot ajuta sa renuntam la viata noastra incarcata de vinovatie si negare pentru a avea parte de pacea si libertatea pe care Dumnezeu ni le pune la dispozitie.

Cartea este o chemare la desteptare si un semnal de alarma pentru trezirea bisericii din amortire. Ea nu va fi pe placul tuturor, insa toti ar trebui sa o citeasca. Astazi, cand morala este stabilita prin votul majoritatii, cand lucrarea crestina se concentreaa asupra sinelui uman si cand teologia e in declin, ideile clare prezentate in aceasta carte sunt foarte bine venite.
Dr Adrian Rogers, pastor la Biserica Baptista Bellevue

JOHN MACARTHUR, unul dintre cei mai importanti teologi si predicatori contemporani din Statele Unite, este autorul a numeroase carti care s-au bucurat de un succes deosebit in randul cititorilor, influentand viata a milioane de oameni. Autorul este pastor-invatator al bisericii Grace Community Church din Sun Valley, California, si presedinte al The Master’s College and Seminary. De asemenea, e presedintele misiunii „Grace to You”, care produce programul de radio purtand acelasi nume, precum si o multime de materiale tiparite, audio si resurse pe internet ce raspandesc bine-cunoscuta invatatura a lui John MacArthur bazata pe studiul verset-cu-verset al textelor biblice. John MacArthur a realizat si notele din Biblia de Studiu MacArthur. John si sotia lui, Patricia, au crescut patru copii si acum au treisprezece nepoti.

Numar pagini:
286
Format:
14,4 x 20,4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2011
Editura:
Cartea Crestina
ISBN:
978-973-1990-19-4

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Constiinta Pe Cale De Disparitie

45,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: