Stoc epuizat

Copilul, Biserica Si Misiunea

Dr. Dan Brewster

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 10832
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
30,00lei
Indisponibil
SKU: 10832

"Dan nu este doar un alt autor occidental, ci el a conceput si a scris aceasta carte dupa ce atrait ani in sir in mijlocul oamenilor din Africa, America Latina si, aproape intreg deceniultrecut, a lucrat cu Biserica din Asia.
Aceasta carte este o colectie de invataturi ale unui om care-sitraieste cu adevarat pasiunea si chemarea in viata pentru a pleda in numele celor care nu-si pot apara interesele. Cred ca aceasta carte va va ajuta sa intelegeti si mai mult dorinta lui Dumnezeu pentru copii, situatia actuala a copiilor din intreaga lume si mandatul pe care-l are Biserica universala de a sluji acestor copii si a aborda ucenicizarea intr-un mod holistic.
Compassion International pledeaza cu pasiune in favoarea copiilor, in special a celor marginalizati de problemele cu care se confrunta in intreaga lume. Speranta mea este ca prin aceasta carte sa deveniti si voi aparatori ai copiilor pe masura ce invatati, va straduiti sa intelegeti cateva dintre realitatile cu care se confrunta copiii si va bucurati de felul in care Dumnezeu foloseste atat de multi oameni astazi ca sa raspunda acestor realitat."  Mark Yeadon, vicepresedintele Lucrarii cu copiii, Compassion International

Numar pagini:
222
Format:
18 x 24 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2018
Editura:
Life
ISBN:
978-973-7908-27-8

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Copilul, Biserica Si Misiunea

30,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: