Pastorul Si Biserica - Parteneri In Lucrare

Floyd D. Carey

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: P807
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
15,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: P807
Cartea lui Floyd Carey, "Pastorul si biserica", ar fi trebuit sa apara cu mult timp in urma. Este mare nevoie de indrumare in ceea ce priveste parteneriatul dintre pastor si credinciosii din biserica sa. Resursele puse la dispozitie de aceasta carte sunt de nepretuit. Recomandam cu toata taria ca fiecare pastor si fiecare credincios sa-si faca timp sa studieze acest manual de formare a echipei.

Sa intalnesti asistenti sau ajutoare in lucrare e ceva obisnuit, dar e neobisnuit sa intalnesti purtatori de arme. Asistentii asista, in timp ce purtatorii de arme apara. Asistentii isi fac datoria, dar purtatorii de arme fac datoria altora. Dumnezeu nu i-a ales pe fiii lui Moise sau pe ai lui Ilie ca succesori in locul lor, ci a ales barbati care au fost alaturi de acesti oameni si le-au turnat apa in maini. Cartea aceasta ne invata cum sa fim purtatori de arme, stand alaturi de pastorul nostru, ca parteneri in lucrare.

Pastorii secolului 21 se confrunta cu provocari noi si diferite in lucrarea de conducere a bisericii inspre a fi o forta puternica in societate. Pe masura ce orientarea societatii se schimba, avand loc o trecere dinspre trecut inspre viitor, bisericile trec si ele de la saraci, pe cei aflati in nevoie si pe cei marginalizati necesita un parteneriat in care credinciosii sa-si ajute pastorul sa duca la indeplinire chemarea pe care a facut-o Dumnezeu bisericii locale.

"Pastorul si biserica" este o carte care va aduce beneficii fiecarei biserici locale. In aceste vremuri schimbatoare, pline de incertitudini, cartea pastorului Carey va fi un mare ajutor pentru intarirea relatiilor dintre pastor, conducere, credinciosi si lucratorii din biserica. Parteneriatul este fundalul atat pentru armonia cat si pentru sanatatea bisericii.
Numar pagini:
190
Format:
14.5 x 20.6 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2006
Editura:
SBRO
ISBN:
978-973-87928-6-6

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Pastorul Si Biserica - Parteneri In Lucrare

15,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: