Stoc epuizat

Cresterea Spirituala A Copiilor

Focus on the Family

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: C1290
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
60,00lei
Indisponibil
SKU: C1290
Nu-mi pot imagina o insarcinare mai importanta pentru parinti decat transmiterea credintei lor drept mostenire copiilor. Seria de lucrari Heritage Builders ofera parintilor planuri si idei usor de pus in practica pentru a-i ajuta sa transmita propria credinta; si n-ar fi existat un moment mai oportun al aparitiei lor pentru copiii si cultura noastra.
 
Gary Smalley
***


Ce dar mai frumos poti oferi copilului tu, decat unul care va dainui o vesnicie?

Transmiterea credintei catre copil ca pe o mostenire reprezinta un privilegiu extraordinar pe care Dumnezeu il ofera parintilor. Si acum exista si o unealta pentru a usura aceasta sarcina. In cartea Cresterea Spirituala a copiilor, vei descoperi zeci de sfaturi simple si modalitati practice nu numai de a defini lucrurile in care crezi, ci si de a demonstra cum sa faci din credinta in Dumnezeu o traire zilnica.

Acest indrumator cuprinzator include capitole de referinta in domeniul cresterii copiilor, precum:
  • Cel mai minunat dar pe care-l poti oferi: Cum sa pornesti la drum, Zidirea sigurantei de sine, intelegerea rolului tau unic in cresterea spirituala a familiei tale.
  • Perioadele si etapele de crestere a copiilor: Insusirea valorilor crestine din copilarie pana la adolescenta, indrumarea copiilor spre o relatie personala si iubitoare cu Dumnezeu, utilizarea activitatilor amuzante si motivationale pentru fiecare etapa a dezvoltarii copilului tau
  • Conceperea unui plan pentru familia ta: Crearea unui plan de crestere spirituala mulat pe interese comune pe specificul personalitatii fiecaruia, conceperea momentelor speciale de care se vor bucura toti membrii familiei, implementarea Bibliei in viata de zi cu zi
  • Intrebari practice si resurse: Raspunsuri la intrebarile cele mai frecvente adresate de parinti, resurse aditionale, versete biblice memorabile si altele.

Incurajand, „autorizand” si iluminand, cartea Cresterea spirituala a copiilor poarta spre implinire dorinta parintilor de a transmite copiilor drept mostenire propria credinta.

Seria de lucrari Heritage Builders ale organizatiei Focus on the Family este conceputa pentru a instrui si echipa parintii in vederea transmiterii credintei lor drept mostenire copiilor.
 
 
 "Cresterea spirituala a copiilor" este structurata pe trei niveluri pentru a usura transmiterea mostenirii spirituale copiilor: 
  • Nivelul I contine o privire generala asupra educatiei spirituale a copiilor, raspunzand la intrebarile "de ce" si "cum". Se incepe conceperea unui plan de baza pentru transmiterea mostenirii spirituale copiilor. 
  • Nivelul II va ajuta sa dezvoltati un plan adaptat caracteristicilor unice ale fiecarei familii. Se stabileste profilul familiei, in functie de ritmul de viata, interesele si personalitatile membrilor. Sunt prezentate diverse metode de educatie spirituala. 
  • Nivelul III prezinta continutul biblic si teologic care trebuie transmis copiilor, adaptat grupei de varsta a copiilor si ofera sugestii si idei pentru predarea conceptelor spirituale copiilor, precum si raspunsuri la aspecte practice.
Numar pagini:
454
Format:
19.4 x 23.3 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2005
Editura:
NOUA SPERANTA
ISBN:
973-7986-03-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Cresterea Spirituala A Copiilor

60,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: