Cresterea Copiilor In Voia Lui Dumnezeu

Martyn Lloyd-Jones

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: C1343
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
15,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: C1343

Copii, ascultati in Domnul de parintii vostri, caci este drept. „Sa cinstesti pe tatal tau si pe mama ta” – este cea dintai porunca insotita de o fagaduinta – „ca sa fii fericit si sa traiesti multa vreme pe pamant”. si voi, parintilor, nu intaratati la manie pe copiii vostri, ci cresteti-i in mustrarea si invatatura Domnului. (Efeseni 6:1-4)


Felul in care dr. Lloyd-Jones, urmandu-l pe apostolul Pavel, trateaza relatiile din viata de familie este extrem de important. El insista asupra faptului ca aceste chestiuni practice nu pot fi intelese asa cum trebuie separat de adevarurile profunde ale credintei crestine de care le leaga Pavel.

incercarea de a trata practica crestina izolat de doctrina crestina inseamna sa mergi pe o carare periculoasa. in perspectiva lui Martyn Lloyd Jones singurul crestinism suficient de puternic sa penetreze si sa schimbe societatea este acela care rezulta din lucrarea Duhului lui Dumnezeu.

intr-o vreme in care vedem un colaps aproape total al vietii de familie, cand, in multe locuri, cei mai multi copii sunt crescuti in „familii destramate”, familiile crestine pot sa depuna inaintea lumii o marturie puternica a realitatilor supranaturale care au intrat in viata lor prin Evanghelia lui Hristos. in felul acesta ei pot sa indrepte ochii oamenilor dincolo de aceste chestiuni practice spre adevarurile cele mai profunde ale existentei umane.

Deci, situatia prezenta, poate fi vazuta ca dandu-le crestinilor, si, in special familiilor crestine, o oportunitate valoroasa de a depune marturie pentru adevarul Evangheliei. Aceste predici vor fi de mare ajutor pentru a ne folosi de aceasta oportunitate.

Cuprins

  1. Copii ascultatori
  2. Parinti necrestini
  3. Disciplina si mintea moderna
  4. Disciplinarea echilibrata
  5. Cresterea evlavioasa
Numar pagini:
83
Format:
14.5 x 20.7 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2012
Editura:
Perla Suferintei
ISBN:
978-606-8000-60-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Cresterea Copiilor In Voia Lui Dumnezeu

15,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: