Cu Mult Mai Bine, Cu Mult Mai Rau

Norma Fields

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: C17
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
20,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: C17

Dumnezeu a creat casnicia ca o binecuvantare, nu ca o povara. Daca urmarim principiile Cuvantului lui Dumnezeu, casniciile noastre pot merge cu mult mai bine. Pe de alta parte, daca refuzam sa ascultam de Cuvantul lui Dumnezeu, ele pot merge cu mult mai rau. Scriitoarea a analizat cu atentie casniciile biblice si a scos la lumina bucuriile, pasiunea, pacatele, inimile frante si esecurile regasite in ele.

 

Nascuta a doua zi de Craciun intr-o familie unde tatal era diacon intr-o biserica baptista, Norma (Parmeley) Fields a crescut alaturi de doua surori si un frate intr-un orasel din Missouri. Primind mantuirea inca de tanara in cadrul unei tabere organizate de biserica, ea se bucura si acum, in fiecare vara, de aceste tabere si de ocaziile pe care le ofera ele de a da invatatura si sfaturi tinerilor.

 

Acum mai bine de douazeci si cinci de ani, Norma s-a casatori cu Ron Fields care a pastorit biserici in Illinois, Texas si Missouri. In ultimii unsprezece ani au slujit impreuna in biserica Chambers Park Baptist Church din tinutul St. Louis.


A absolvit Jacksonville College si University of Texas in Tyler. Desi a predat in scoala primara mai multi ani, in prezent are credinta ca Domnul o doreste casnica, sotie si mama timp de douazeci si patru de ore pe zi. Are trei copii, Ronda, Renee si David.

 

A detinut numeroase functii in cadrul organizatiei WMA, fiind printre altele si presedinte al filialei acesteia in statul Missouri. Norma gaseste placere in studiul Bibliei, in prezentarea principiilor acesteia si in consilierea altor femei, urmand invatatura biblica.

Numar pagini:
128
Format:
13.7 x 20.9 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2001
Editura:
Faclia
ISBN:
973-99326-3-0

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Cu Mult Mai Bine, Cu Mult Mai Rau

20,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: