Cum Sa Ne Rugam Pentru Copii

Ruth Hawkey

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: C266
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
38,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: C266
Unde era mami cand aveam nevoie de ea?
De ce-si bat joc copiii de mine? Oare va fi vreodata altfel?

Acestea sunt cateva din cuvintele rostite de copii aflati in totala disperare. Ca parinte, rudenie, educator sau ca prieten, poate ca v-ati intrebat uneori cum i-ati putea ajuta pe copiii care au asemenea nevoi, de care va pasa si pentru care aveti o iubire profunda. Cartea de fata introduce cititorul in anumite situatii care pot cauza daune copiilor si ne ofera indicatoare referitoare la modul in care sa ne rugam, astfel ca Dumnezeu sa-i aduca intr-o stare de plinatate. Chiar si profesorii din scolile laice, liderii care lucreaza cu tinerii si mijlocitorii pot gasi aceasta carte folositoare. Ea se bazeaza pe seminarele predate in diferite parti ale lumii, cu subiectul Cum sa ne rugam pentru copii. Pe masura ce dadeam invatatura, am fost rugati sa oferim acest material intr-o forma scrisa, care sa-i ajute pe cei interesati si sa le furnizeze informatii in anumite privinte.

Credem ca materialul de fata va va fi de folos pentru a-i ajuta pe copiii pe care-i cunoasteti.

Ruth Hawkey s-a nascut in nord-estul Angliei si a studiat la Universitatea din Durham, unde si-a luat licenta de invatator. Ea a scris si a difuzat povesti pentru copii la postul local de radio si este interesata de copiii raniti (indiferent de varsta acestora) din cadrul Trupului lui Cristos. Ruth are doua fete casatorite si mai multi nepoti. Impreuna cu sotul ei, Joe, a fost implicata multi ani in lucrarea de vindecare, predand, dar si slujind la sute de oameni. Ei au fost directori ai centrelol Ellel Ministries din Anglia si din Canada, iar acum instruiesc echipe de slujire in biserici locale si predau despre umblarea cu Duhul Sfant, pentru a aduce oamenii la vindecare si plinatate.

Ruth Hawkey este autoarea cartilor Vindecarea duhului omenesc, Eliberare de pacatul genealogic si Vindecarea ranilor emotionale.
Cartea de fata face parte dintr-o serie de carti scrise pe teme de ingrijire pastorala.

Numar pagini:
136
Format:
13 x 19.9 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2010
Editura:
Elpis
ISBN:
978-606-92468-1-8

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Cum Sa Ne Rugam Pentru Copii

38,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: