Cum Sa Ne Rugam Cuvantul Lui Dumnezeu

Beth Moore

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: C1301
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
35,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: C1301
Darama intariturile din viata ta invatand sa te rogi cu puterea Cuvantului lui Dumnezeu

Cum punem in practica 2 Corinteni 10/3-5 sau cum putem sa rasturnam intariturile, facand orice gand rob ascultarii de Dumnezeu? Beth Moore ne arata cum sa facem aceasta, in cartea sa Cum sa ne rugam Cuvantul lui Dumnezeu.

Ghid de rugaciune tematic, care abordeaza paisprezece dintre cele mai intalnite intarituri spirituale si ceea ce ne descopera Scriptura despre fiecare dintre ele, Cum sa ne rugam Cuvantul lui Dumnezeu iti prezinta versete rescrise sub forma de rugaciune, pe care sa le incorporezei in viata ta zilnica de rugaciune.

Prin rugaciune, Cuvantul lui Dumnezeu te ajuta sa invingi amaraciunea, mania si neiertarea, eliberandu-te de fiecare intaritura spirituala care-ti revendica viata, si iti arata cum sa o inlocuiesti cu gandul lui Cristos.

Cum sa ne rugam Cuvantul lui Dumnezeu este scrisa sub forma unei resurse de versete-rugaciune si insoteste seminarul si cartea Breaking Free (Sa ne eliberam) ale lui Beth Moore. Cartea cuprinde paisprezece capitole care vizeaza intarituri specifice, cate un comentariu scurt despre intariturile respective, marturii, versete-rugaciune si pagini jurnal.

BETH MOORE este scriitoare si invatatoare de studii biblice, ale carei angajamente ca vorbitoare o poarta peste tot in Statele Unite ale Americii. Este o sotie dedicata si mama a doua fiice. Beth locuieste in Houston, Texas, unde este presedintele si fondatorul Living Proof Ministries.

Numar pagini:
303
Format:
14 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2011
Editura:
Life
ISBN:
ISBN

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Cum Sa Ne Rugam Cuvantul Lui Dumnezeu

35,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: