Cum Sa Te Rogi Pentru Copiii Tai

Towns & Early

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: C1350
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
20,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: C1350

Poti produce o schimbare - cu ecou in eternitate - in viata copiilor tai incepand de azi!

Plina de sfaturi usor de urmat si de sugestii biblice sanatoase, Cum sa te rogi pentru copiii tai ofera parintilor si celor care iubesc copiii uneltele necesare pentru a produce o schimbare eterna in viata lor.

 

Autorii, Dr. Elmer Towns si Dr. Dave Earley, ne spun cum si ce sa ne rugam pentru a-i aduce pe copii mai aproape de Dumnezeu. Ei definesc rolurile si responsabilitatile parintilor in cresterea unor copii care invata sa se bazeze pe Dumnezeu pentru a avea putere si biruinta in orice imprejurare.

 

Subliniind importanta inceputurilor timpurii, autorii ne ofera modele de rugaciune pe care copiii le pot memora. De asemenea ni se ofera exemple biblice de parinti si de rugaciuni, evidenfiindu-se faptul ca lui Dumnezeu li face placere sa raspunda rugaciunilor noastre pentru copii.

 

Nu trebuie sa fii un mare luptator in rugaciune ca Dumnezeu sa-ti asculte rugaciunile pentru copii. Secretul e Dumnezeu. Nu primesti raspunsuri extraordinare pentru ca esti mai spiritual decat altii sau pentru ca te-ai rugat mai mult sau mai bine. Secretul este Dumnezeu! Rugaciunea simpla, inaltata cu cea mai simpla credinta, poate pune in miscare rotile cerului. Increde-te in El ca va face lucruri mari pentru copiii tai.

 

Dr. Elmer Towns, vicepresedinte al Universitatii Liberty, profesor universitar si decan al Scolii de Religie, este autorul mai multor lucrari populare si academice. A fost premiat cu Gold Medallion Award - distinctie acordata de Asociatia Editurilor Crestine Evanghelice pentru Cartea Anului, The Names of the Holy Spirit [Numele Duhului Sfant]. Impreuna cu sotia sa, Ruth, au trei copii si zece nepoti.

 

Dr. David Earley este presedintele Departamentului de Conducere Pastorala din cadrul Seminarului Teologic Baptist Liberty si al Universitatii Liberty. De asemenea slujeste ca director al Centrului pentru Plantare de Biserici al Universitati Liberty. A slujit ca pastor fondator al Bisericii New Life din Gahanna, Ohio. A scris douasprezece carti. Dave si sotia sa, Cathy, au trei fii, care studiaza teologia la Universitatea Liberty.

Numar pagini:
192
Format:
14.5 x 20 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2012
Editura:
SBRO
ISBN:
978-973-8983-97-7

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Cum Sa Te Rogi Pentru Copiii Tai

20,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: