Dar Daca E Adevarat? Calatoria Cu Isus A Unui Romancier - Charles Martin

Charles Martin

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS000560
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
43,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS000560

In aceste pagini vei gasi compasiunea lui Hristos, inima de Tata a lui Dumnezeu si chemarea duioasa a Duhului Sfant. Fiecare capitol este in sine o calatorie, fiecare rugaciune un balsam vindecator pentru inima ranita si ratacitoare.
—RYAN BRITT, pastor, Biserica Eleven22


Cu ani in urma, romancierul Charles Martin si-a deschis Biblia, si astfel a inceput lupta sa cu cateva intrebari profunde:

  • Dar daca fiecare cuvant din aceasta poveste este absolut adevarat si ma pot increde in el?
  • Dar daca prin cuvintele cartii Sale Regele universului imi vorbeste mie direct?
  • Si daca cred ca Cuvantul Sau este adevarat, care ar trebui sa fie raspunsul meu?

Cartea aceasta este rodul acelei cautari. Cu aceeasi profunzime, sensibilitate si emotie care i-au facut pe milioane de cititori sa-i indrageasca romanele, Martin ne ajuta sa ne angajam fata de principiile fundamentale ale credintei noastre intr-un mod nou si inspirator.

Scriind precum ne-ar fi ghid, Martin face uz de imaginatia povestitorului pentru a arunca o lumina asupra momentelor cheie din Scriptura, cu precadere asupra celor din viata si lucrarea lui Isus. In plus, Martin ne impartaseste momente cheie din propriul sau parcurs ca ucenic—si ca rob—al lui Hristos si ca mentor. Rezultatul este o impresionanta cautare a adevarului care ne ajuta nu doar sa gandim, ci si sa traim diferit. Astazi.


Daca e adevarat pentru tine? Gasirea raspunsului la cea mai importanta intrebare a vietii este adesea o calatorie pe care oamenii se tem sa o intreprinda, pentru ca nu considera ca dispun de instrumentele necesare sau de ghidul potrivit. Cartea aceasta este si una, si alta. Este un instrument pe care Duhul Sfant il va folosi ca sa aduca tamaduire sufletului, fiind totodata o calauza care te va tine de mana atunci cand El te va duce in punctul in care trebuie sa ajungi. Vei regasi in aceste pagini compasiunea lui Isus, inima de Tata a lui Dumnezeu si chemarea duioasa a Duhului Sfant. Fiecare capitol este o calatorie in sine, iar fiecare rugaciune, un balsam vindecator pentru o inima ranita sau instrainata. Daca, intr-adevar, Cuvantul lui Dumnezeu e adevarat, atunci este adevarat pentru tine – iar Charles Martin a zugravit o imagine a sperantei, de care lumea aceasta are disperata nevoie.
—Ryan Britt, pastor, Biserica Eleven22


Ma bucur asa de mult ca prietenul meu Charles Martin a scris aceasta carte! Este o carte care se deosebeste de orice am citit pana acum. El impartaseste cateva dintre cele mai profunde adevaruri ale Evangheliei, a caror baza absoluta este adevarul Scripturii, oferindu-ne cu deschidere si speranta o frantura din propria viata si credinta. Pagina dupa pagina, ii poti auzi glasul, inima, convingerea, pasiunea si creativitatea. Uneori, tu citesti o carte, insa alteori ea te citeste pe tine. Uneori, tu iti croiesti drum printr-o carte, alteori, ea deschide un drum in sufletul tau. In cel mai bun sens, cartea aceasta se afla, fara indoiala, in cea din urma categorie. Autenticitatea lui Charles, indrazneala si smerenia acestor pagini ma fac sa imi doresc o crestere in credinta mea si in afectiunea pe care o nutresc fata de Isus.
—Adam Flynt, pastor, Departamentul de evanghelizare, Biserica Eleven22


Daca ti-ai dorit vreodata sa arunci o privire in inima si mintea acestui autor talentat, cautarea ta a luat sfarsit. Sau, mai bine zis, daca ai tanjit vreodata sa capeti o intelegere mai adanca asupra propriei tale inimi si asupra inimii lui Dumnezeu fata de tine, atunci ai in maini o lectura obligatorie. Fiecare capitol plaseaza o lumina incandescenta asupra Singurului care poate da raspunsurile si libertatea dupa care toti am fost creati sa tanjim.
—Jonathan Christian, pastor, Departamentul de ucenicie, Biserica Eleven22


Numar pagini:
300
Format:
14,5 x 20,5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2021
Editura:
KERIGMA
ISBN:
978-606-8626-84-0

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Dar Daca E Adevarat? Calatoria Cu Isus A Unui Romancier - Charles Martin

43,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: