Deschizatorul De Drumuri - Calatoria Unui Vizionar

Rachael Lofgren

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 10962
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
32,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 10962

In timp ce hoinarea prin oras calare pe calul sau sprinten, tanarul rebel se bucura din plin de libertatea de a-si conduce singur viata. Putea sa se distreze etalandu-si iscusinta cu care calarea. Putea sa-si aleaga singur prietenii. Intr-o buna zi, avea sa plece incotro voia si sa arate familiei si comunitatii de ce era el in stare.

 Dar intre timp a intervenit o schimbare, astfel ca lui Sanford ii era din ce in ce mai greu sa-si gasesca implinirea in preocuparile lui egoiste. Cand in cele din urma se preda in bratul Domnului, realizeaza ca adevaratele aventuri abia acum incep. Din acest moment, in loc sa caute sa-si faca un nume, doreste sa aduca glorie Numelui lui Dumnezeu. Iar Dumnezeu este credincios si ii ofera lui Sanford multe oportunitati de a face acest lucru.

 Cand un om caruia ii plac situatiile limita raspunde chemarii lui DUmnezeu, orice se poate intampla. Dumnezeu l-a folosit pe Sanford pentru a-Si largi Imparatia prin metode noi si creative. Insa cu toate ca deschizatorul de drumuri trecea prin multe situatii limita, viata lui consta in primul si in primul rand din slujirea lui Dumnezeu de-a lungul zilelor obisnuite, pline pana la refuz de munca asidua, intrebari grele si dificultati in relatiile cu cei din jur.

Numar pagini:
282
Format:
15 x 22 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2018
Editura:
ICAM
ISBN:
978-1-947319-71-4

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Deschizatorul De Drumuri - Calatoria Unui Vizionar

32,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: