De ce Îi pasă lui Dumnezeu cu cine mă culc?

Sam Allberry

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2733
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
30,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2733

„Îndrăzneață, plină de înțelepciune și de compasiune.“ - J. John, autor și pastor

Puține aspecte ale credinței creștine stârnesc mai multă revoltă în ziua de azi ca învățătura despre sexualitate. Zi de zi, în întreaga lume se petrec lucruri înfiorătoare - nedreptate, sărăcie, suferință și dezastre naturale. Și-atunci, de ce S-ar preocupa Dumnezeu cu cine anume mă culc eu?

Autorul derenume Sam Allberry a petrecut ani întregi cugetând la această temă, ținând prelegeri și discutând despre sex, sexualitate și identitate sexuală cu oameni din tot felul de contexte din întreaga lume.

În cartea aceasta atent și accesibil scrisă, el ne arată că atunci când înțelegem în profunzime învățătura lui Isus cu privire la cele mai intime aspecte, ne vom apropia mai mult decât am crede de împlinirea celor mai profunde tânjiri ale inimii.

Sam cercetează modul în care dorurile din inima noastră, instinctele din trupul nostru și dorințele complexe ale minții noastre indică faptul că vrem ceva mai mult decât sex. - Dr. Rebecca McLaughlin, autoare și vorbitoare

Sam Allberry a studiat teologia la Wycliffe Hall în Oxford și a slujit în Biserica St. Ebbe's din același oraș, precum și în Biserica St. Mary din Maidenhead. În prezent slujește în Biserica Immanuel din Nashville. Vorbitor prolific în cadrul conferințelor din întreaga lume, Sam este autorul a multiple cărți pe teme de sexualitate, precum și de relaționare.

Numar pagini:
186
Format:
13,5 x 20,5 cm
Coperta:
Flexibila
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2023
Editura:
NWP
ISBN:
978-606-95131-7-0

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

De ce Îi pasă lui Dumnezeu cu cine mă culc?

30,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: