Doctrinele Gratiei Divine

J. Montgomery Boice, P. Graham Ryken

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: D474
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
18,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: D474

O explicare si aparare a celor Cinci Puncte ale Calvinismului
Doctrinele gratiei divine si-au avut originea in invatatura lui Isus, care a fost pastrata de Biserica de-a lungul multor secole si care a caracterizat Biserica in cele mai marete perioade ale ei de credinta si extindere. De aici rezulta ca Biserica Evanghelica va vedea iarasi zile marete cand aceste adevaruri vor fi proclamate pe scara larga si fara teama. Daca lucrul acesta este adevarat, atunci de nimic nu e mai mare nevoie astazi decat de o redescoperire tocmai a acestor invataturi: coruptie totala, alegere neconditionata, ispasire limitata, gratie irezistibila si perseverenta sfintilor. Aceste doctrine ale gratiei au stat in centrul gandirii credinciosilor in unele dintre cele mai glorioase perioade ale Bisericii.
Aceasta carte ofera o introducere excelenta in esenta teologiei reformate, „cele Cinci Puncte ale Clavinismului”. Autorii expun in mod convingator bazat pe Biblie aceste cinci teze si le apara contra obiectiilor.

„In aceasta carte, Dr. Boice si Dr. Ryken prezinta nu numai o expunere precisa si fascinanta a doctrinelor gratiei, ci si cadrul istoric al dezvoltarii lor. Cartea urmareste impactul istoric al acestor adevaruri biblice. In plus, ea da la iveala starea trista care afecteaza Biserica atunci cand aceste doctrine sunt negate sau neglijate”
R.C. Sproul

Numar pagini:
224
Format:
14.5 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2014
Editura:
ISBN:
978-973-694-196-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Doctrinele Gratiei Divine

18,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: