$3.91
Distribuie

Doctrinele gratiei divine

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Cumpără

Opțiuni

$3.91

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
224
Format:
14.5 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2014
Editura:
Agape
ISBN:
978-973-694-196-2

Descriere

O explicare si aparare a celor Cinci Puncte ale Calvinismului
Doctrinele gratiei divine si-au avut originea in invatatura lui Isus, care a fost pastrata de Biserica de-a lungul multor secole si care a caracterizat Biserica in cele mai marete perioade ale ei de credinta si extindere. De aici rezulta ca Biserica Evanghelica va vedea iarasi zile marete cand aceste adevaruri vor fi proclamate pe scara larga si fara teama. Daca lucrul acesta este adevarat, atunci de nimic nu e mai mare nevoie astazi decat de o redescoperire tocmai a acestor invataturi: coruptie totala, alegere neconditionata, ispasire limitata, gratie irezistibila si perseverenta sfintilor. Aceste doctrine ale gratiei au stat in centrul gandirii credinciosilor in unele dintre cele mai glorioase perioade ale Bisericii.
Aceasta carte ofera o introducere excelenta in esenta teologiei reformate, „cele Cinci Puncte ale Clavinismului”. Autorii expun in mod convingator bazat pe Biblie aceste cinci teze si le apara contra obiectiilor.

„In aceasta carte, Dr. Boice si Dr. Ryken prezinta nu numai o expunere precisa si fascinanta a doctrinelor gratiei, ci si cadrul istoric al dezvoltarii lor. Cartea urmareste impactul istoric al acestor adevaruri biblice. In plus, ea da la iveala starea trista care afecteaza Biserica atunci cand aceste doctrine sunt negate sau neglijate”
R.C. Sproul

Cumpărate frecvent împreună: