Vindecarile Divine - D. Muresan

Daniel Muresan

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: P10116
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
33,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: P10116

Aceasta carte a fost scrisa ca un manifest prin care biserica este chemata sa se intoarca la valorile biblice si sanatoase din punct de vedere spiritual.

Realizand ca diavolul a instaurat in biserica acestei generatii un regim totalitar dominat de scepticism, indoiala si necredinta in lucrarea Duhului Sfant, in special in ceea ce priveste vindecarile divine, lasam acest manifest cu speranta ca, desi unii il vor neglija sau respinge, altii totusi se vor opri, il vor citi si il vor analiza in lumina Scripturii. Nadajduim ca, prin puterea Duhului lui Dumnezeu, acest regim malefic va fi indepartat si desfintat.

Aceasta generatie de crestini trebuie sa se intoarca la relevanta bisericii de la inceput! Sa ne rugam Domnului ca El sa aduca vremea sa fim si noi trasi la raspundere de vindecarile divine savarsite in mijlocul nostru, ca sa putem raspunde asemeni inaintasilor nostri in credinta: "Fiindca suntem trasi astazi la raspundere pentru o facere de bine facuta unui om bolnav si suntem intrebati cum a fost vindecat, s-o stiti toti si s-o stie tot norodul lui Israel! Omul acesta se infatiseaza inaintea voastra de deplin sanatos in Numele lui Isus Hristos din Nazaret!" Faptele Apostolilor 4:9-10

Vindecarile divine, alaturi de minuni si alte semne supranaturale, au un rol secundar si totodata indispensabil in planul lui Dumnezeu de a confirma Evanghelia mantuitoare, de a intari veridicitatea acesteia si de a demonstra puterea ei. Ni s-a incredintat o Evanghelie deplina pe care trebuie sa o proclamam si s-o adeverim, pentru ca cei ce o primesc sa beneficieze de o mantuire deplina.

Numar pagini:
234
Format:
13.4 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2016
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-606-732-045-9

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Vindecarile Divine - D. Muresan

33,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: