Duhul Sfant - Suntem Inflacarati - Bonnke

Reinhard Bonnke

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 10648
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
30,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 10648

 In acest volum despre Duhul Sfant, autorul ne dezvaluie secretul succesului sau: focul Duhului Sfant. Bonnke a strans laolalta unele dintre cele mai marete adevaruri intransigente despre Duhul Sfant, adevaruri care au constituit piatra de temelie a lucrarii sale de peste 50 de ani. Descoperite in momente si vremuri critice pe campul de misiune, aceste adevaruri - puncte de foc despre Duhul Sfant - contin lectii profunde despre Duhul Sfant, care nu sunt negociabile pentru credinciosul sau pentru pastorul care doreste sa slujeasca in puterea si darurile supranaturale ale Duhului Sfant.

In aceasta carte, veti intalni credinta si pneumatologia lui Reinhard Bonnke: o perspectiva invioratoare asupra Duhului Sfant care va va pune la incercare perspectiva cu privire la lucrarea celei de a Treia Persoane a Trinitatii. Daca va doriti o lucrare sau o viata crestina vie si roditoare, atunci trebuie sa cititi aceasta carte. Botezul cu Duhul Sfant este si astazi cheia pentru aprinderea pamantului cu focul evanghelizarii, iar cunoasterea, Persoanei Duhului Sfant, raspunsul nostru fata de El si credinta noastra in prezenta si puterea Lui vor aduce schimbarea.

 

"Evanghelizarea este un car de foc si pe roti de foc, condus de un mesager inflacarat ce predica o Evanghelie arzanda! Lasa-L pe Duhul Sfant sa faca din lucrarea ta carul Sau." REINHARD BONNKE

 

Evanghelistul Reinhard Bonnke este fondatorul lucrarii Christ for all Nations, o lucrare cunoscuta pentru faptul ca a desfasurat multe cruciade de evanghelizare pe intregul continent african si in alte parti ale lumii. Autorul este pasionat de Evanghelie si slujeste sub ungerea puternica a Duhului pentru mantuirea si vindecarea oamenilor. Este un scriitor prolific bine cunoscut. A scris carti precum Evanghelizare prin foc, Timpul este pe sfarsit si Lucrari si mai mari, precum si multe altele.  Este casatorit cu Ann, este tata a trei copii si are opt nepoti.

Numar pagini:
204
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
Casa Cartii
Anul aparitiei:
2018
ISBN:
978-606-732-095-4

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Duhul Sfant - Suntem Inflacarati - Bonnke

30,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: