Dumnezeul Atotsuficient

Martyn Lloyd-Jones

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: D591
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
20,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: D591
Predici din Isaia 40
 
Mangaiati, mangaiati pe poporul Meu, zice Dumnezeul vostru. „Vorbiti bine Ierusalimului, si strigati-i ca robia lui s-a sfarsit, ca nelegiuirea lui este ispasita; caci a primit din mana Domnului de doua ori cat toate pacatele lui. Un glas striga: „Pregatiti in pustie calea Domnului, neteziti locurile uscate un drum pentru Dumnezeul nostru! Orice vale sa fie inaltata, orice munte si orice deal sa fie plecate, coastele sa se prefaca in campii si stramtorile in valcele! Atunci se va descoperi slava Domnului si in clipa aceea orice faptura o va vedea; caci gura Domnului a vorbit. Un glas zice: „Striga!” Si eu am raspuns: „Ce sa strig?”
Orice faptura este ca iarba si toata stralucirea ei ca floarea de pe camp.
Iarba se usuca, floarea cade, cand sufla vantul Domnului peste ea.
In adevar, poporul este ca iarba: iarba se ususca, floarea cade; dar cuvantul Dumnezeului nostru ramane in veac. Suie-te pe un munte inalt, ca sa vestesti Sionului vestea cea buna; inalta-ti glasul cu putere, ca sa vestesti Ierusalimului vestea cea buna; inalta-ti glasul, nu te teme, si spune cetatilor lui Iuda: „Iata Dumnezeul vostru! Iata, Domnul Dumnezeu vine cu putere si porunceste cu bratul Lui. Iata ca plata este cu El si rasplatirile vin inaintea Lui. El Isi va paste turma ca un Pastor, va lua mieii in brate, ii va duce la sanul Lui si va calauzi bland oile care alapteaza.”

Cine a masurat apele cu mana lui? Cine a masurat cerurile cu palma si a strans tarana pamantului intr-o treime de masura? Cine a cantarit muntii cu cantarul si dealurile cu cumpana? Cine a cercetat Duhul Domnului si cine L-a luminat cu sfaturile lui? Cu cine S-a sfatuit El, ca sa ia invatatura? Cine L-a invatat cararea dreptatii? Cine L-a invatat intelepciunea si I-a facut cunoscut calea priceperii?
Iata, neamurile sunt ca o picatura de apa din vadra, sunt ca praful pe o cumpana; El ridica ostroavele ca un bob de nisip. Libanul n-ajunge pentru foc si dobitoacele lui n-ajung pentru arderea-de-tot. Toate neamurile sunt ca o nimica inaintea Lui, nu sunt decat nimicnicie si desertaciune. Cu cine voiti sa asemanati pe Dumnezeu? Si cu ce asemanare Il veti asemana?...

„Cu cine Ma veti asemana, ca sa fiu deopotriva cu el?” zice Cel Sfant. „Ridicati-va ochii in sus si priviti! Cine a facut aceste lucruri? Cine a facut sa mearga dupa numar, in sir, ostirea lor? El le cheama pe toate pe nume; asa de mare e puterea si taria Lui, ca una nu lipseste.”
„Pentru ce zici tu, Iacove, pentru ce zici tu, Israele: „Soarta mea este ascunsa dinaintea Domnului si dreptul meu este trecut cu vederea inaintea Dumnezeului meu?” Nu stii? N-ai auzit? Dumnezeul cel vesnic, Domnul a facut marginile pamantului. El nu oboseste, nici nu osteneste; priceperea Lui nu poate fi patrunsa. El da tarie celui obosit si mareste puterea celui ce cade in lesin. Flacaii obosesc si ostenesc, chiar tinerii se clatina; dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii, alearga si nu obosesc, umbla, si nu ostenesc.
Isaia 40/1-18, 25-31

Numar pagini:
150
Format:
14.6 x 20.7 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Romana:
2011
Editura:
Editura
ISBN:
978-606-8000-49-7

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Dumnezeul Atotsuficient

20,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: