Dumnezeul Care Urmareste

Cecil Murphey

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: D365
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
21,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: D365

Minuneaza-te de Dumnezeul care urmareste cu persistenta (si gaseste) suflete pierdute!
 
Munca de cautare continua a lui Dumnezeu dupa sufletele pierdute nu se incheie la convertire – acesta este doar inceputul. In viata noastra, daca vom asculta si vom privi cu atentie, vom descoperi nenumarate dovezi nu doar a faptului ca Dumnezeu ne vrea, ci si ale faptului ca ne vrea sfinti.
Ca raspuns la fuga noastra de lucrurile care ne fac cel mai mult bine, Dumnezeu spune: „Am fost gasit de toti cei care nu M-au cautat; M-am aratat celor care nu Mi-au cerut ajutorul.” Cu cat ne straduim mai mult sa atingem propriul nostru standard de sfintenie, cu atat Dumnezeu vrea sa ne arate ceea ce nu vrem sa vedem cu niciun chip: noi insine.
In loc sa definim viata crestina in termenii a ceea ce facem noi, ar trebui sa subliniem din nou ceea ce face Dumnezeu. In cartea Dumnezeul care urmareste, Murphey foloseste cu dibacie exemple de personaje imperfecte vechi-testamentare pentru a-i arata crestinului modern imperfect ca harul nemarginit al lui Dumnezeu inca ne cauta si ne gaseste atunci cand nu ne asteptam – si cand avem cel mai mult nevoie.

CECIL MURPHEY este autorul sau coautorul a peste 70 de carti. Este licentiat in teologie si educatie, a fost profesor, mentor pentru alti autori si a slujit ca misionar in Africa. El si familia sa locuiesc in Atlanta Georgia.

Numar pagini:
191
Format:
14.5 x 20 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2013
Editura:
SBRO
ISBN:
978-606-8432-15-1

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Dumnezeul Care Urmareste

21,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: