Eliberand Captivii

Marjorie Cole

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: E268
Stare produs: New
├Ämpachetare Cadou: Op╚Ťiuni disponibile
22,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: E268

Va marturisim interesul nostru profund in vindecarea dumneavoastra, dar va reamintim ca acest manual nu intentioneaza a fi un substiut pentru propria voastra cautare a vointei lui Dumnezeu sau pentru recomandarile pastorilor si ale medicilor. Noi ne aflam aici pentru a va oferi informatii care sa va ajute sa deveniti mai constienti de lucrurile pe care noi le consideram importante in cautarea libertatii si a vietii din belsug.

Autoarea si instructorii manualului ELIBERAND CAPTIVII nu vor fi facuti responsabili pentru rezultatele tehnicilor sau serviciilor oferite sau mentionate in aceasta carte si dezmint orice tendinta in legatura cu implinirea asteptarilor voastre cu privire la informatiile sau marturiile continute in manual. De asemenea, autoarea si instructorii nu sunt responsabili pentru pagubele, pierderile sau cheltuielile personale sau de proprietate care pot apare ca urmare a practicilor, a aplicatiilor, procedurilor sau tehnicilor descrise in manualul ELIBERAND CAPTIVII.

Eliberarea si vindecarea interioara sunt o forma de arta mult asemanatoare scenografiei sau picturii. Exista structuri si principii elementare care pot fi predate si care se pot invata, dar manualul, esenta povestirii sau a tabloului va apartine voua. Eu va pot invata cate ceva despre cum se picteaza un tablou sau despre cum se scrie o carte. Eu pot identifica o informatie general acceptata, dar cum se picteaza fundalul inaintea prim-planului, sau pot plasa eroul in lumea sa obisnuita, dar nu pot nara eu povestirea si nu pot picta eu tabloul.

Numar pagini:
58
Format:
20.7 x 29.2 cm
Tip coperta:
Brosata
Anul aparitiei:
2012
Editura:
Alfa Omega Publishing
ISBN:
978-973-1734-22-4

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Eliberand Captivii

22,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

P─ârerea ta conteaz─â!

Adaug─â o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: