Eliberarea darurilor spirituale - James W. Goll

James W. Goll

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS1890
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
35,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS1890

Dumnezeu vrea ca tu sa experimentezi marea minune de a actiona in si prin harul Sau — in fiecare zi. De aceea, aceasta carte nu este doar despre cum sa-ti descoperi darurile spirituale, sau chiar despre cum sa le primesti, ci despre cum sa le eliberezi! Da-le mai departe!

 

Duhul demonstreaza puterea supranaturala a lui Dumnezeu prin biserica Sa astazi, pe masura ce taramurile slavei Sale sunt eliberate la nivel global. Toate darurile lui Dumnezeu sunt inca pe deplin operationale si fiecare credincios este creat sa curga in raul lui Dumnezeu, implinindu-si destinul.

 

In “Eliberarea darurilor spirituale in aceasta vreme”, vei afla cum se misca Duhul Sfant si cum opereaza El prin darurile spirituale. Apoi vei explora cele mai recunoscute noua daruri. Acestea nu sunt singurele daruri pe care Dumnezeu le ofera copiilor Sai, dar ele sunt esentiale pentru a le intelege si apoi a le activa conform indrumarii Sale, pentru implinirea Marii Trimiteri.

 

Aceasta carte este plina de exemple despre modul in care darurile spirituale au fost folosite in actiune, atat in paginile Bibliei, cat si in vremurile contemporane. Dumnezeu doreste sa reverse darurile Sale asupra poporului Sau de astazi in grade si mai mari de impact si autoritate. Descopera ce vrea Domnul sa faca pentru tine si prin tine, eliberand daruri spirituale intr-o revarsare puternica a dragostei, harului si puterii Sale.

 

Dr. James W. Goll este presedintele Encounters Network, precum si directorul - international al Prayer Storm si fondatorul God Encounters Training e-School of the Heart. Este autorul a numeroase carti, printre care „Urmarire pasionala”, „Vazatorul”, „Arta pierduta a mijlocirii” si ”Trezirea lui Israel ce va urma”. Cu mare bucurie, James L-a vestit pe Isus in mai mult de 50 de natiuni, invatand si impartasind puterea mijlocirii, slujirii profetice si vietii in Duhul. James si Michal Ann Goll au fost casatoriti pentru mai bine de 32 de ani inainte de plecarea ei la Cer, in toamna lui 2008. James are patru copii adulti, casatoriti, si un numar tot mai mare de nepoti. El isi are locuinta in Franklin, Tennessee.

Numar pagini:
230
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
Alfa Omega Publishing
Anul aparitiei:
2022
ISBN:
978-606-045-323-9

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Eliberarea darurilor spirituale - James W. Goll

35,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: