Epidemia Vindecarilor

Peter Masters

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: E299
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
25,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: E299
„Vindecarile spirituale – facute de oameni care au acest dar – sunt promovate in cercurile crestine mai mult ca niciodata. Vindecarile facute in mod supranatural nu ne mai pot starni atentia doar din simpla curiozitate. Problema este ca aceste vindecari au devenit instrumentul principal de propaganda si atractie a unui nou tip de penticostalism care doreste sa patrunda si sa sufoce crestinismul biblic traditional.

In cartea de fata autorul survoleaza noul tablou al vindecarilor, analizand ceea ce spun vindecatorii de seama ai acestei miscari pentru a-si justifica propriile metode, si arata ca invatatura acestora contrazice invatatura Bibliei.

Pe de alta parte, cartea ne prezinta in detaliu modul corect in care ne putem ruga pentru vindecare, explicat in Iacov 5. Se face apoi o prezentare panoramica a textelor biblice care dovedesc ca darul personal de vindecare a incetat odata cu apostolii.

Verna Wright, profesor la Facultatea de Medicina a Universitatii din Leeds si reumatolog renumit, ne ofera o analiza medicala a vindecarilor miraculoase petrecute in zilele noastre.

Dr. Peter Masters este pastorul bisericii Metropolitan Tabernacle (biserica lui Spurgeon) din centrul Londrei din anul 1970.

Numar pagini:
211
Format:
13.8 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2010
Editura:
FACLIA
ISBN:
978-973-8448-92-6

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Epidemia Vindecarilor

25,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: