Etica Crestina: Optiuni Si Consecinte

Norman Geisler

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: E39
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
40,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: E39
Odata cu publicarea lucrarii Ethics: Alternatives and Issues, in 1971, Norman Geisler s-a afirmat ca etician evanghelic. Noua sa carte in acest domeniu, Christian Ethics (Etica crestina), se aliniaza standardului inalt pe care autorul si l-a stabilit.

"Aceasta carte nu este o compilatie a lucrarilor anterioare despre etica", scrie autorul. "Este o lucrare cu totul noua. Evident, exista o continuitate cu lucrarile precedente, insa structura, continutul si are parte din idei sunt noi". Lucrarea de fata cuprinde analiza problemelor contemporane, care nu au fost discutate in celelalte volume, si prelucreaza perspectivele etice deja enuntate.

"Multe evenimente au avut loc pe intreg mapamondul cand am scris pentru prima oara despre etica", observa autorul. "Si nimic din cele intamplate nu a micsorat nevoia unei analize a problemelor etice cu care se confrunta crestinii astazi… Nevoia unei intelegeri clare a problemelor si aplicarea indrazneata a Cuvantului lui Dumnezeu este stringenta".


Norman L. Geisler, a fost profesor de Apologetica in cadrul Dallas Tehological Seminary, este acum decan al Liberty Center for Christian Scholarship, Liberty University. A publicat peste douazeci si cinci de titluri, sub semnatura proprie. Printre acestea se numara: Introduction to Philosophy of Religion, Christian Apologetics si Miracles and Modern Thought. Si-a obtinut diploma Ph.D. la Loyola University.
Numar pagini:
404
Format:
14 x 20.8 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2008
Editura:
ISBN:
978-973-8983-18-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Etica Crestina: Optiuni Si Consecinte

40,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: