null

Eu sunt Iosif! Mai traieste tatal meu?

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

17,00lei
Or

Informații

,Lățime: ,Lungime: ,Adâncime: ,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Limba, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
166
Format:
14,5 x 20,5 cm
Limba:
Romana
Editura:
Carmel Print
ISBN:
978-606-887-591-0

Descriere

Eu sunt Iosif! Mai traieste tatal meu?

A fost intrebarea pe care le-a pus-o Iosif fratilor sai, care stateau inmarmuriti in fata lui, nestiind ce sa ii raspunda. Nu il recunosteau.

La cateva mii de ani, ne confruntam din nou cu aceasta intrebare: "Mai traieste Iacov?" Dupa mai bine de zece ani de cercetare a Cuvantului lui Dumnezeu, in care Ana Tomulet a primit treptat revelatia divina, a ajuns sa descopere o frantura din imensitatea acestui mister. S-a hotarat sa astearna pe hartie gandurile pe care i le inspira Soapta Divina de multe ori chiar in timpul noptii.

Iacov inca traieste, prin urmasii lui, dar acestia nu mai sunt recunoscuti in totalitate!

Cand mi-a vorbit pentru prima data despre manuscris, am fost foarte interesata de subiect. Nici nu puteam sa imi imaginez ca, parcurgandu-l, aveam sa traiesc niste emotii profunde, pana la lacrimi, pe masura ce inaintam in citire. Cartea "Eu sunt Iosif. Mai traieste tatal meu?" are la baza istoria poporului Israel, asa cum este relatata in Biblie, dar intr-o lumina cu totul noua. Ea urmareste firul intailor nascuti, din genealogia lui Isus Christos, Fiul lui Dumnezeu, care a venit ca sa reuneasca cele doua imparatii, care fusesera divizate: Casa lui Iuda si Casa lui Israel.

Magdalena Contiu

Cumpărate frecvent împreună:

Eu sunt Iosif! Mai traieste tatal meu?
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi