null
10,00lei
Distribuie

Mai langa Domnul meu

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

10,00lei
Or

Informații

,Disponibilitate: ,Lățime: ,Lungime: ,Adâncime: ,Împachetare Cadou:

Informații

Disponibilitate:
Mai langa Domnul meu, suferinta, pace, apropiere, Domnul, hristos, isus, iisus, dumnezeu, viata, credinta, predare, ascultare, rugaciune, credincios, crestin, moarte, viata, traire, viata vesnica,
Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
120
Format:
12.3 x 19.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2017
Editura:
Editura Oastea Domnului
ISBN:
978-973-710-341-3

Descriere

Mai langa Domnul meu

Cartea aceasta iese ca o chemare a sufletelor sa se apropie de Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos. Cartea aceasta vrea sa arate oamenilor ce dar si ce putere sufleteasca primesc cei ce se apropie de Domnul.

Poporul nostru nu cunoaste indeajuns pe Iisus Mantuitorul. Nu cunoaste darul si puterea ce o revarsa Domnul Iisus asupra celor ce se apropie de El cu credinta tare.

Viata cea crestineasca isi are si ea o masura a ei, un „metru“ al ei. Masura e aceasta: „Cat de aproape esti tu de Iisus Mantuitorul?“ De la „distanta“ aceasta atarna puterea vietii noastre crestinesti, pentru ca izvorul puterii noastre de crestini este Iisus Mantuitorul si Jertfa Lui cea Sfanta.

Poporul nostru e prea departe de acest izvor, de aceea viata noastra e asa de saraca în fapte de putere crestineasca. Pacatosii trebuie adusi la Mantuitorul, trebuie apropiati de Mantuitorul, pentru ca numai atunci capata dar si putere sa iasa din rautati.

Cartea aceasta iese si ca recunostinta unui suflet pe care Domnul l-a atras la El din caile pierzarii. Ea pleaca in lume sa spuna ce odihna, ce pace, ce bucurie, ce fericire dulce si scumpa da Domnul celor ce se apropie de El si traiesc o viata cu El.

Cartea aceasta iese de sub tipar a patra oara; un semn bun ca a patruns in suflete. Domnul sa binecuvanteze cu dar si binecuvantare de sus pe cei ce o vor citi si o vor raspandi, ajutand cu ea sufletele sa se apropie de Scumpul nostru Mantuitor.

 

Sibiu, la 1 iulie 1937

Cumpărate frecvent împreună:

Mai langa Domnul meu
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi