Fata In Fata Cu Stresul-Valentin Nadasan

Valentin Nadasan

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS000635
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
25,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS000635
Fata in fata cu stresul este o introducere remarcabila in tematica stresului, una dintre “afectiunile” majore ale societatii contemporane. Actualitatea temei este dublata de o solida fundamentare stiintifica, oferita cititorului intr-o maniera extrem de placuta si accesibila. Sunt abordate exhaustiv elementele-cheie ale conceptului tratat, de la factorii stresori si reactiile de stres la strategiile de management al acestuia. Cartea reprezinta o achizitie valoroasa nu numai pentru profesionistii preocupati de tematica stresului, ci pentru toti cei interesati de imbunatatirea calitatii propriei vieti.
Aurora Szentagotai,
lector universitar doctor Facultatea de Psihologie, Universitatea Babes-Bolyai
 
Cititorule, tii in mana o bijuterie literara, medicala, terapeutica si spirituala, scrisa cu multa gratie. Porneste in aceasta aventura si te vei intoarce pe insula exotica a copilariei impreuna cu Robinson, vei trai in anturajul unor savanti si terapeuti renumiti, nu doar prin stiinta, dar si prin viata si caracterul lor, vei cunoaste pacienti celebri prin vindecarea lor, te vei familiariza cu tainele stresului si raspunsurile lor, incat – in cele din urrna – te vei reintalni si te vei recunoaste pe tine si viata ta. Dar mai presus de toate, Il vei intalni pe Creatorul si Salvatorul tau, Acela care are raspunsul suprem la toate problemele tale, care poate sa-ti dea nu numai Viata ci si fericirea de a o trai vesnic.
S-a spus ca nici arta, nici profesia, nici vindecarea nu vin din carti, dar aceasta lucrare pare sa fie o exceptie, prin calitatile sale terapeutice, artistice si spirituale.
Sorin Sandulache,
medic primar neurolog, Spitalul Clinic Colentina, Bucuresti, doctor in antropologie medicala

Dr Valentin Nadasan este redactor la revista Viata+Sanatate si principalul contribuitor la situl www.sanatateplus.net. Este autorul multor carti, cursuri si materiale multimedia de educatie pentru sanatate. Locuieste in apropiere de Targu-Mures impreuna cu sotia sa, Liliana, si cele doua fete, Andreea (12 ani) si Iris (6 ani). Este pasionat de natura, in special de munti si plante medicinale, carti si muzica simfonica.

Numar pagini:
268
Format:
13.9 x 19.9 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2010
Editura:
Viata si Sanatate
ISBN:
978-973-101-328-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Fata In Fata Cu Stresul-Valentin Nadasan

25,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: