15,00lei
Distribuie

Har din abundenta pentru capetenia pacatosilor. John Bunyan - autobiografie

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

15,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
171
Format:
10 x 16 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2015
Editura:
Perla Suferintei
ISBN:
978-606-8000-86-2

Descriere

Autobiografie

Intr-o zi mergeam pe camp, iar constiinta mea era tulburata fiindca ma temeam ca poate inca nu este totul in regula si deodata am auzit propozitia aceasta in sufletul meu: "Neprihanirea ta este in cer."

Si mi s-a parut ca am vazut cu ochii sufletului meu pe Isus Hristos stand la dreapta lui Dumnezeu. Acolo era neprihanirea mea; asa ca oriunde ma aflam si orice faceam Dumnezeu putea spune despre mine: "El vrea neprihanirea Mea fiindca a vazut-o cu ochii lui."

Si pe langa aceasta am mai vazut ca nu starea buna a inimii mele facea ca neprihanirea mea sa fie mai buna, si nici starea rea a inimii mele nu facea ca neprihanirea mea sa fie mai rea, caci neprihanirea mea era insusi Isus Hristos "acelasi ieri si azi si in veci." (Evrei 13:8)

Atunci mi-au cazut cu adevarat catusele de la picioare; am fost eliberat de suferintele si de lanturile mele; chiar si ispitele au plecat de la mine. Astfel ca de atunci incolo, versetele acelea infricosatoare nu m-au mai tulburat. Am plecat acasa plin de bucuria ce mi-a dat-o harul si dragostea lui Dumnezeu.

Cumpărate frecvent împreună:

Alți Clienți au mai vizualizat şi