Mantuiti prin har - John Bunyan (negru)

John Bunyan

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 12505
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
12,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 12505

In aceasta carte ti se va prezenta un discurs despre HARUL lui Dumnezeu si despre mantuirea prin acest har. Discurs in care vei gasi modul in care fiecare Persoana din Dumnezeire isi are partea Sa in mantuirea pacatosului. I. Tatal Isi manifesta harul. II. Fiul Isi manifesta harul. III. Si Duhul Isi manifesta harul. Lucruri pe care le vei gasi aici tratate in mod particular.

Vei gasi, totodata, in aceasta scurta lucrare, modul in care trateaza Dumnezeu cu pacatosul, in umblarea acestuia; si modul in care Il trateaza pacatosul pe Dumnezeu, de asemenea; in care harul lui Dumnezeu si rautatea pacatosului se vor arata din plin.

Daca vei descoperi ca tratez lucrurile prea pe scurt, pune-o pe seama iubirii mele pentru concizie. Daca ma vei gasi ca sunt pe langa adevar, imput-o infirmitatii mele. Dar, daca vei gasi aici vreun lucru care sa slujeasca inaintarii tale in credinta si bucuriei credintei tale, imput-o indurarii lui Dumnezeu revarsate peste tine si peste mine.


Cuprins

I. Ce inseamna a fi mantuit?

II. Ce inseamna a fi mantuit prin har?

III. Cine sunt cei mantuiti prin har?

IV. Cum ne dam seama ca cei care sunt mantuiti, sunt mantuiti prin har?

V. Care ar putea fi motivul pentru care Dumnezeu a ales sa mantuiasca pacatosii prin har, mai degraba decat prin orice alta metoda?


Fragment sugestiv

O, Fiu al Celui Binecuvantat, ce har s-a manifestat in coborarea Ta! Harul Te-a adus din ceruri jos, harul Te-a dezbracat de gloria Ta, harul Te-a facut sarac si dispretuit, harul Te-a facut sa porti asemenea poveri ale pacatului, asemenea poveri de tristete, asemenea poveri de nespus ale blestemului lui Dumnezeu. O, Fiule al lui Dumnezeu! Har a fost in toate lacrimile Tale, harul a curs galgaind in sangele din coasta Ta, har a iesit din fiecare cuvant al gurii Tale dulci (Ps. 45:2; Luca 4:22). Harul a tasnit de unde biciul Te-a lovit, de unde spinii Te-au ranit, de unde cuiele si sulita Te-au strapuns. Binecuvantat Fiu al lui Dumnezeu! Aici e cu adevarat har! Nemasurate bogatii ale harului! Bogatii de negandit ale harului! Har care sa-i faca pe ingeri sa se uimeasca, har care sa-i faca pe pacatosi fericiti, har care ii socheaza pe demoni. Si ce se va intampla cu cei ce calca in picioare pe acest Fiu al lui Dumnezeu?

Numar pagini:
96
Format:
14,8 x 21 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
Perla Suferintei
Anul aparitiei:
2020
ISBN:
978-606-8895-31-4

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Mantuiti prin har - John Bunyan (negru)

12,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: