Stoc epuizat

In Lumea Larga - Vol.1

Susan Warner

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS000424
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
34,00lei
Indisponibil
SKU: SS000424

In lumea larga - Vol. 1 - Susan Warner

Intr-o lume in care neascultarea, razvratirea, egoismul, si lipsa de respect iau amploare, noi, parintii care il cunoastem pe Dumnezeu, ce sadim oare in copiii nostri? in inima lui Ellen au rasarit ca niste flori frumoase ascultarea, smerenia, puterea de a ierta si dragostea.

Acestea au fost semanate de catre mama ei, crescute si ingrijite de Dumnezeu si incalzite de soarele dragostei Lui.

O povestire fascinanta, bogata in invataminte de o valoare inestimabila, o carte care trebuie citita atat de copii cat si de parinti.

In tot timpul lecturii am avut impresia unei maini nevazute, mana Olarului, lucrand la formarea caracterului lui Ellen. Voia Lui este insa ca si noi, ca parinti, sa fim lucratori impreuna cu El la modelarea caracterului copiilor nostri, oferindu-ne pe noi insine ca exemple vii ale dragostei Lui pentru oameni.

Fie ca atat noi, cat si copiii nostri sa fim modelati de mana Olarului in asa fel incat sa fim vrednici de orice lucrare buna, oameni dupa  inima lui Dumnezeu.

In aceasta povestire deosebita, micuta Ellen, dupa ce este despartita de mama ei, infrunta vremuri grele si imprejurari critice. Dar in mijlocul tuturor dezamagirilor si temerilor, Ellen isi aduce aminte mereu de Cel care vegheaza asupra ei, fiindca cel slab trebuie sa caute intotdeauna putere acolo unde o poate gasi.

Intr-o zi geroasa de iarna, acesta este cartea care va trebuie. Luminati de flacarile din semineu, cu o cana de ciocolata fierbinte in mana si o pisica torcand pe covoras, in lumea larga va aduce ore de neuitat pentru intreaga familie!

Numar pagini:
317
Tip coperta:
Brosata
Dimensiune:
20,5 x 13,5 cm
Anul aparitiei:
2021
Editura:
Little Lamb
ISBN::
978-606-648-302-5

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

In Lumea Larga - Vol.1

34,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: